Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El president nord-americà, Donald Trump, i la seva dona, Melania Trump, en una imatge d'arxiu

Donald Trump i Melania confirmen el seu positiu en coronavirus

El mandatari nord-americà ha confirmat que començaran la quarantena «immediatament»

El president nord-americà, Donald Trump, i la seva dona, Melania Trump, en una imatge d'arxiu
Donald Trump i Melania Trump han donat positiu a la prova de Covid-19 | Europa Press

El president dels Estats Units, el mediàtic Donald Trump, ha informat aquest divendres de matinada que tant ell com la seva dona, Melania Trump, han donat positiu a la prova de Covid-19. En aquest sentit, i tot i la seva polèmica actitud amb les mesures de prevenció des de l'inici de la pandèmia, el mandatari ha assenyalat que començarà a fer la quarantena i el procés de recuperació «immediatament». «Superarem això junts», ha insistit Trump. 

El president americà ja havia anunciat feia unes hores que esperaven impacients els resultats dels tests. La parella va fer saltar l’alarma després que una de les assessores més properes a Trump confirmés el seu positiu per Covid-19.

Així ho explicava el mateix president a través de les xarxes: «Hope Hicks, qui ha estat treballant durament sense ni tan sols un petit descans, acaba de donar positiu per Covid-19. Terrible! La primera dama i jo estem esperant els resultats dels tests. Mentrestant, començarem ja la nostra quarantena!».

Per la seva banda, algunes fonts properes al president i la seva esposa afirmen que Hope Hicks, de 31 anys i molt íntima de Trump, havia estat vista pels carrers sense mascareta. Aquest és un gest que l’empresari americà també ha repetit en diverses ocasions, ja que Donald Trump ha qüestionat diverses vegades l’origen i la letalitat del virus. Hope Hicks ha viatjat en reiterades ocasions en el mateix avió que Trump, sobretot en aquesta última setmana on abunden els debats electorals que estan tenint lloc a tot el país.