El president dels EUA, Donald Trump, positiu en covid-19, surt de la Casa Blanca amb mascareta per anar cap a l'hospital

Donald Trump anuncia que abandonarà l'hospital avui mateix

El mandatari ho ha anunciat a través d'una piulada

El president estatunidenc, Donald Trump, ha anunciat que sortirà de l'Hospital Walter Reed, on es troba hospitalitzat per coronavirus, aquest mateix dilluns a les 18.30 hores (0.30 hores del dilluns, hora peninsular espanyola).

«Sortiré de l'estupend Hospital Walter Reed avui a les 6.30 de la tarda. Em trobo molt bé! No temeu a la COVID-19. No permeteu que domini la vostra vida. Sota l'Administració Trump s'han desenvolupat medicaments i coneixements estupends. Em sento millor que fa 20 anys!», ha publicat Trump en el seu compte personal en Twitter.

El mandatari va ser hospitalitzat el divendres després de donar positiu per coronavirus a última hora del passat dijous, però des de llavors s'han succeït les contradiccions i els dubtes sobre l'estat real de Trump, al qual se li han subministrat anabolitzants, un tipus de medicament utilitzat en els casos més greus de COVID-19.

La resposta de Trump als mitjans de comunicació

Trump també ha volgut aprofitar per fer una piulada a Twitter tot responent als mitjans de comunicació que el van criticar per sortir de l'hospital, tot i haver donat positiu en Covid-19, i passejar-se amb un vehicle de seguretat per l'exterior de les instal·lacions amb la intenció de donar les gràcies als «fans i seguidors que han estat fora de l'hospital durant moltes hores, inclús dies» i «pagar-los el seu respecte al seu president».

El mandatari acabava el tuit tot indicant que si no hagués tingut aquest gest amb els seus seguidors, els mitjans l'haurien titllat de «maleducat».