rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Uns dossiers contra Cristina Cifuentes revelen que practicava vudú i la seva relació amb Ignacio González

Aquests dossiers van ser encarregats a un «fals reporter» amb l'objectiu de desacreditar-la i posar fi a la seva carrera política
Una sèrie de dossiers contra Cifuentes revelen diversos intents d'acabar amb la seva carrera política | EFE

 

El polèmic vídeo que ha fet dimitir a Cristina Cifuentes després d'haver-la mostrat robant unes cremes en un hipermercat del madrileny barri de Vallecas sembla ser la punta de l'iceberg d'una sèrie de dossiers en contra seva que alberga assumptes molt més diversos que la seva presumpta cleptomania.

  

  

I és que segons ha publicat 'El Periódico', existeixen una sèrie d'arxius que recullen aspectes de la seva vida molt més controvertits, com pogués ser la seva suposada aventura sexual amb Ignacio González i fins i tot, que feia 'vudú' als seus rivals polítics, com el mateix González i Esperanza Aguirre.

 

 

Cifuentes «feia vudú» a Aguirre i González

Pel que sembla, al voltant de l'ara expresidenta de la Comunitat de Madrid es parlava que practicava màgia negra contra els seus adversaris. Unes referències de les quals es parlava el 2015 entre els membres del Partit Popular i que al·ludien al fet que, presumptament, Cifuentes «feia vudú» a González i Aguirre, utilitzant per a això ninots que els representava i als quals clavava agulles.

Un assumpte que, tal com revela el citat mitjà, seria un dels tres arguments principals que des del seu propi partit utilitzat per acabar amb la seva carrera política. Tant és així, que va ser publicat llavors en diferents mitjans i va arribar a formar part d'uns dossiers que el seu objectiu no era un altre que el d'allunyar del seu càrrec a una Cifuentes que acabava d'obtenir la presidència de la Comunitat de Madrid.

 

Factures d'hotels a compte de la Comunitat de Madrid

Però la qüestió no queda aquí, i és que a aquestes pràctiques com menys fosques se sumaria un segon argument: la relació sentimental que l'expresidenta hauria mantingut amb Ignacio González, una aventura de la qual Francisco Granados va deixar constància davant del jutge García-Castelló.

 

Cristina Cifuentes i Ignacio González en una imatge d'arxiu| Cedida

 

En els informes en els quals es recull aquesta qüestió, es detalla, a més, l'existència d'un pis i un hotel a Madrid en el qual s'entén que van tenir lloc les trobades entre tots dos i les factures de les quals van ser a càrrec del pressupost de la Comunitat de Madrid en els anys en els quals Cifuentes encara no era cap de l'executiu.

D'altra banda, segons 'El Periódico', aquestes cites van ser posades en coneixement de l'esposa de González, Lourdes Cavero, a través d'uns missatges anònims que l'alertaven de la presumpta infidelitat del seu marit.

De la mateixa manera, els problemes de cleptomania de Cifuentes serien el primer argument que forma part del contingut d'aquests dossiers. En ells, apareix que tres alumnes del col·legi major universitari Antonio Caro, del qual va ser directora fins al 1999, van denunciar robatoris de polseres i altres objectes dels quals Cifuentes seria la principal sospitosa.

 

Un fals reporter espiava Cifuentes

El 2013, quan Cristina era delegada del govern espanyol i el seu nom comença a postular-se com el de la propera presidenta de la Comunitat de Madrid en lloc d'Ignacio González, un expolicia nacional li va confirmar que li havien encarregat elaborar aquests informes amb la finalitat de desacreditar-la i acabar amb la seva carrera política.

Segons sembla, per dur a terme aquestes perquisicions, l'exagent es feia passar per un reporter d'un confidencial digital madrileny. El pagament pels seus serveis? 100.000 euros que li serien abonats després de l'elaboració d'aquests informes que recullen els assumptes esmentats.
 

Rajoy va proposar la candidatura de Cifuentes després que aquesta denunciés l'espionatge  | EFE

 

Així, Cifuentes va decidir denunciar l'ocorregut i va acudir a la Comissaria General d'Informació de la Policia Nacional, on van investigar el seu despatx i el seu telèfon mòbil a la recerca de possibles sistemes d'espionatge.

Ja en 2015, Rajoy va destituir al suposat amant de Cristina i la va escollir com a candidata del Partit Popular per a la Comunitat de Madrid.

Comentaris