IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La dràstica decisió del rei Felip després d'escoltar Puigdemont a Bèlgica

Ha canviat d'opinió en pocs dies

La reina Letizia.
La reina Letícia. | Gtres

El rei Felip VI té uns dies de treball molt atrafegats, coincidint amb la problemàtica que està provocant el tema de la independència de Catalunya. Després de no acudir als dos actes que tenia programats el 26 i el 30 d'octubre, on només va estar-hi Letícia, Felip VI tenia previst mantenir-se lluny de qualsevol impacte mediàtic per poder celebrar l'aniversari d'una de les seves filles, la Princesa d'Astúries, Elionor. No obstant això, els últims moviments del president Carles Puigdemont han alterat els plans del rei, que havia d'assistir a dues audiències. 

Després de fer-se oficial que el cessat Carles Puigdemont havia estat vist a Brussel·les, i que per tant no tenia pensat acudir a la seva cita a l'Audiència Nacional, el rei va cancel·lar la seva assistència a la reunió que tenia programada per a les 12.15 hores amb Andrew Hamilton, president de la Universitat de Nova York, i una altra a les 13.00 hores amb José Marqueño de Llano, José Manuel García Collantes, i José Ángel Martínez. 
 

Però això no es va convertir en un problema, ja que la reina Letícia va assumir perfectament el seu càrrec de substituta del rei, presidint l'entrega de premis Mariano Cavia i dels premis Jaume I. La reina va estar més espectacular que mai, apostant per un «vestit-abric» dissenyat per Felipe Varela, una peça ajustada fins a l'altura dels genolls, amb un escot en 'V', un cinturó color platejat a joc amb les sabates de Magrit i una cartera de mà de Felipe Prieto. No hi ha dubte que el cinturó d'estil ample li encanta a la reina, ja que el va utilitzar en diversos esdeveniments. És un bon aliat, ja que li marca la cintura de vespa i s'aprecia més la seva bonica silueta.

La reina Letizia
La reina Letícia | Gtres

 


Comentaris

envia el comentari