Elsa Artadi: «Vaig ser jugadora de futbol sala»

Artadi s'obre en una entrevista a Vanity Fair i comparteix les seves aficions esportives

Elsa Artadi assegura ser seguidora del Barça | CatalunyaDiari.cat

Elsa Artadi ha estat entrevistada per la revista Vanity Fair, en la qual ha parlat sobre el seu futur en la política municipal a Barcelona, però també s'ha obert per parlar de les seves arrels familiars i les seves aficions en el seu temps lliure.

L'entrevista començava amb preguntes molt personals, com ara sobre les seves arrels a Sitges, ciutat de la seva àvia i de molts dels seus familiars. «Em transporta a estius feliços que vaig viure en la meva infància i joventut», assegura Elsa, explicant també que cada vegada que ho visita s'omple de bona energia i sent que reconnecta amb les seves arrels. 

En una de les preguntes, l'entrevistadora va comentar amb Artadi una fotografia que havia compartit a Instagram d'un partit de futbol, i li va preguntar sobre el seu equip preferit: «el meu germà Patrick i un dels meus cosins germans són de l'Espanyol, però jo sóc del Barça».

Així, Artadi obria una de les parts més personals i esportives de la seva vida: «El futbol sempre ha estat present a la meva vida i inclús durant molts anys vaig ser jugadora de futbol sala». Tot i això, assegura que anava a veure molts més partits de l'Espanyol per la proximitat de l'Estadi al seu barri d'origen, Sarrià.

L'esport, un pilar molt gran en la seva vida

Després de donar a conèixer la seva gran devoció per l'equip blau-grana, Artadi va explicar tot el seu recorregut en el món de l'esport,  ja que com començava dient «és un tema que ha anat evolucionant». Començant per jugadora de bàsquet fins als 20 anys, va continuar amb el futbol sala fins que va marxar a realitzar el doctorat en Econòmiques a Harvard (Estats Units).

 
Artadi, una fan de les xarxes socials | El Mundo

 

«Va ser quan la meva companya de pis em va introduir al ioga». Fins i tot, declara que va fer una formació per ser professora. Assegura que l'ha practicat durant molts anys, tot i que ara mateix amb el ritme de vida que porta no pugui trobar hores per a dedicar-li una estona: «L'he practicat durant molts anys, però després l'he hagut d'abandonar perquè ja no donava a l'abast».

Nova etapa en la carrera política

Amb les Eleccions Municipals a poques setmanes, no van oblidar dedicar una part de l'entrevista a parlar sobre el tema, i sobretot pel canvi de lloc de Consellera de Presidència de Govern a segona de llista per Junts per Catalunya a Barcelona. Artadi, molt confiada, parla de la seva proposta d'Ajuntament com a «forta, decidida i conscient», i assegura que per la seva part també està decidida a «fer el canvi i sortir-se del registre de la política municipal».


Comentaris

envia el comentari