Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La diputada al Parlament Elsa Artadi i el ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska

Elsa Artadi, indignada per les declaracions de Marlaska: «Sou uns miserables»

El ministre de l'Interior en funcions ha avançat que Carles Puigdemont «serà jutjat més aviat que tard»

La diputada al Parlament Elsa Artadi i el ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska
Elsa Artadi s'indigna després de les declaracions de Fernando Grande-Marlaska | Catalunya Diari

La diputada al Parlament Elsa Artadi ha mostrat un clar sentiment d'indignació  —compartit pels seus seguidors després de llegir la primícia de les declaracions del ministre Fernando Grande-Marlaska. «És clar que Puigdemont serà jutjat a Espanya més aviat que tard, bé, Puigdemont i els altres fugats», ha garantit el cap de la cartera d'Interior del govern en funcions de Sánchez. Artadi, però, considera que és inoportú, ja que el passat dimecres el pare de l'expresident va morir

«Som a Amer a punt de començar el funeral. No podeu respectar el dolor de la família en aquestes hores? Has pensat per un segon en la dona que acaba de perdre el seu marit mentre tu amenaces el seu fill? Sou uns miserables», ha etztibat a Twitter l'exconsellera de la Presidència. 

Puigdemont agraeix el suport a les xarxes

Puigdemont, per la seva banda, ha aprofitat que l'enterrament del seu pare ja s'ha celebrat per escriure un missatge d'agraïment  després de dos dies d'inactivitat: «Les mostres i els missatges de condol cap a la meva família i a mi ens han commogut enormement, i mai no ho podrem agrair prou. Milers de persones ens heu fet arribar per tots els mitjans el vostre afecte i escalf».

També et pot interessar...