Elsa Artadi retreu un comentari masclista a un periodista: «Estalviem-nos aquests comentaris»

El periodista s’havia referit a una actriu com «’la de les tetes’»

Elsa Artadi, durant la roda de premsa
Elsa Artadi, durant la roda de premsa | CatalunyaDiari.cat

La portaveu de Govern, Elsa Artadi, es va veure forçada ahir a sortir al pas d’un comentari masclista en una roda de premsa organitzada pel consell executiu. «A la propera pregunta demanaria que ens estalviéssim comentaris masclistes, perquè no pot ser per una banda reivindiquem certes coses i després, en una roda de premsa, s’emprin comentaris d’aquesta mena», va dir Artadi.

El perquè de tot plegat: la pregunta d’un periodista que s’havia referit a una actriu dels ‘Vigilants de la platja’ com «’la de les tetes gordes’». Junts per Catalunya, d’altra banda, va treure pit de la situació i va compartir el vídeo perquè estigués a l’abast de tothom.

«Estalviem-nos els comentaris masclistes»

Tot plegat va començar quan el periodista va demanar un balanç sobre la diplomàcia exterior durant els anys del procés per part del l’anterior executiu de Carles Puigdemont. «Em sembla que excepte Julian Assange i l'actriu aquella dels 'Vigilants de la platja', la de les 'tetes', segur que no em deixo cap president ni monarca ni primer ministre», va dir el periodista.

Va ser en aquest punt quan Artadi, va intercedir dient: «Sense coartar les vostres preguntes, sí que m’agradaria que a la propera qüestió ens estalviéssim aquesta mena de comentaris de caràcter masclista».

El periodista, però, va seguir al peu del canó explicant que «si respon, o no, a la pregunta no tinc cap problema en no insistir» i recordant: «Sobre el comentari masclista li recordo que hi va haver un alt càrrec d’Esquerra que va dir quelcom pitjor».

Imatge d'arxiu de la portaveu de Junts per Catalunya, Elsa Artadi
Imatge d'arxiu de la portaveu de Junts per Catalunya, Elsa Artadi | CatalunyaDiari.cat

 

Es referia, finalment, a un Lluís Salvador que va explicar en una conversa en privat que una de les conselleries s’havia d’atorgar a «la que tingui les tetes més gordes».


Comentaris

envia el comentari