Elvira, la dona de Rajoy, va treballar a Antena 3 i va demanar una excedència per marxar a la Moncloa

Els qui la coneixen, la defineixen com una persona discreta, però intel·ligent

Mariano Rajoy junto a su mujer Elvira Fernández
Mariano Rajoy amb la seva dona, Elvira Fernández | Cedida

El nom d'Elvira Fernández probablement no et digui res, però si parlem de la dona del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, tot canvia per complet. Viri, com la coneixen en el seu cercle més íntim, és una dona discreta i sense cap afany per sortir en els mitjans. Segons informa ‘Vozpópuli’, els més propers a ella afirmen que es tracta d'una dona seriosa, natural i per sobre de tot estudiosa.

El trasllat de la seva casa d'Aravaca al palau de la Moncloa no la va alegrar, precisament, pel que va esperar gairebé un mes per a la mudança. Va estudiar Econòmiques a Santiago i va treballar durant algun temps per a Antena 3 i Telefónica, on era analista de continguts per al mercat audiovisual. Llavors el seu marit va guanyar les eleccions i va haver de demanar una excedència.

Una dona discreta, culta i familiar

Mentre Mariano tracta de governar el país, ella intenta «governar» la seva llar i oferir una bona educació als seus fills, que estudien en el Col·legi Britànic de Madrid, centre al que també acudeixen els fills de Fátima Báñez i José Blanco. Quan va arribar a Moncloa, va fer gala de la seva fama de dona austera i va controlar les despeses de palau, arribant a estalviar un 30% al pressupost de manteniment.

Mariano Rajoy junto a su mujer Elvira Fernández

Mariano Rajoy al costat de la seva dona Elvira Fernández | Cedida

 

Segons el citat mitjà, Elvira sent feblesa per la cultura, sobretot la lectura, el cinema i els museus, als quals acudeix sempre que li és possible. Al costat de Cristina Cifuentes, amb qui manté una excel·lent relació, es va deixar veure pel festival Suma Flamenca, on es va descobrir la seva passió per aquest gènere musical.

Elvira i Mariano

La parella es va casar el 28 de desembre de 1996 després de quatre anys de relació. Llavors es van mudar a Madrid. El dirigent popular la descriu en la seva autobiografia com amor a primera vista: «Tan maca i amb una personalitat molt marcada, alhora que discreta i intel·ligent. No em deixaria indiferent en tota la vida». Anys després, amb d'un tràgic avortament pel camí, el matrimoni va recórrer a la fecundació 'in vitro' per tenir fills. El 1999 va néixer Mariano i el 2005 arribaria el seu segon fill, Juan.

Mariano Rajoy junto a su mujer Elvira Fernández, en el día de su boda
Mariano Rajoy al costat de la seva dona, Elvira Fernández, en el dia de les seves noces | EFE

 


Comentaris

envia el comentari