L’empresa d’embotits ‘Pig Demont’ canvia de nom i ara ven el vi «Queentorras»

Ara l’empresa s'anomena ‘Pig de Montes’ i renova la seva original carta de productes

L'empresa d'embotits andalusa 'Pig de Montes'
L'empresa d'embotits andalusa 'Pig de Montes' | Cedida

 

'Pigdemont' canvia de nom. L’expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va demandar a Alberto González pel nom de la seva empresa i el logo d’un porc amb ulleres i cabells negres en al·legar que era una mofa de la seva persona tot i que, per altra banda, el jove empresari assegurava que no havia vist cap similitud entre el logo del porc i l’expresident.

Després d’aquests fets, l’empresari es va veure en l’obligació de canviar el nom de la seva marca comercial i ara el nou nom escollit és ‘Pig de Montes’. El logotip, però, continua sent el mateix poc amb ulleres i cabells negres que Puigdemont va denuciar en al·legar que s'assemblava a la seva persona. perquè «s’assembla a ell».  

Nova carta de productes

A més a més, González ha aprofitat per ampliar el seu catàleg de productes i ara ofereix pernils, xoriços, olis i vins. D'entre els quals hi destaquen un pack amb un pernil i una ampolla de vi espumós ‘Rufian’ per 239 euros, o la versió una mica més econòmica amb espatlla per 100 euros. Els vins ‘Rufian’ es venen individualment o en caixes de dues i tres ampolles, i els olis d’oliva verge extra ‘Puchi’ es poden adquirir en ampolles de mig litre, caixes de 12 o 24, o individuals d’un litre.

A més, entre els nous productes que es posaran a la venda pròximament estan els xoriços ‘Los Congresistas’ i les ampolles de vi ‘Queentorras’. Dels primers encara no se sap res, però dels vins sí. 

‘Queentorras’ és un vi peculiar fabricat amb una «raça de raïm superior» i amb una etiqueta on es pot veure la silueta d’un rostre amb bigoti que recorda al d'Adolf Hitler. Aquest tipus de vi està inspirat arran dels comentaris xenòfobs que va fer l’actual president de Catalunya, Quim Torra. També se sap que amb el temps la llista de productes s’ampliarà amb més noms enginyosos i amb productes d’altres empreses actuant com a intermediari.

Pernil i vi espumós 'Rufian' que es ven a la web de 'Pig de Montes'
Pernil i vi espumós 'Rufian' que es ven a la web de 'Pig de Montes' | Cedida

 

La web no tornarà a tancar si un jutge no la clausura

A la seva pàgina web, González agraeix el suport que ha rebut i que torna a obrir per a donar a conèixer tant els productes andalusos com qualsevol producte artesà de qualitat de qualsevol regió del país. Segons les paraules d'Alberto González, «aquesta pàgina obre amb un nom i logotip provisional mentre es resol el contenciós administratiu, sense el suport de cap partitpolític».


Comentaris

envia el comentari