L'empresari andalús que va comparar Carles Puigdemont amb un porc el denunciarà per «fer-lo perdre diners»

L'home defensa que la seva empresa utilitzi en nom de 'Pig Demont', i assegura que estan agredint la seva llibertat d'expressió

La periodista Elisa Beni parlant sobre la polèmica a Espejo Público
La periodista Elisa Beni parlant sobre la polèmica a Espejo Público | Atresmedia

Continua la polèmica per l'empresari andalús que va comparar Carles Puigdemont amb un porc. Recordem que tot va començar després que l'home hagi escollit nomenar la seva empresa com a 'Pig Demont', un joc de paraules que clarament fa referència al líder independentista. A més a més, l'home també va escollir la imatge d'un porc amb ulleres i un pèl que recorda al de l'expresident. 

Com era d'esperar, la polèmica va arribar fins a Espejo Público, i és que Susanna Griso i la periodista Elisa Beni van parlar sobre l'empresa andalusa, dedicada a la venda de pernills i formatges. «No sé a vosaltres, però les ulleres i el cabell del porc de la marca de pernils andalusa em recorden a Puigdemont», començava dient Griso. Elisa Beni va afegir que tot li resultava sorprenent, perquè li costava creure que un empresari pot això pensant que li donarà clients. 

L'empresari presentarà una denúncia contra Carles Puigdemont

A continuació, el programa es va posar en contacte amb l'empresari de Màlaga, per saber què pensa sobre el tema en qüestió. Recordem que l'Oficina Espanyola de Patents li va prohibir fer ús de la imatge del president. «Si no em deixen utilitzar la marca, hauré de tancar, perquè ja he fet tota la gestió amb aquest logotip», ha confessat l'home. 

Ara bé, el malagueny té intenció de venjar-se: «Denunciarem Puigdemont per lucre cessant». És a dir, l'empresari culpa Puigdemont de fer-lo perdre diners, amb la inversió ja feta. La connexió va acabar amb una afirmació plena d'ironia que sorprenia a tothom: «Qui vulgui veure Puigdemont el veurà, però no és ell».

El senyor Alberto González, amo i fundador de l'empresa 'Pig Demont', va ser acusat al programa de «pifiar-la molt lligant el nom de la seva empresa a la realitat política catalana», però ell es va justificar assegurant que era un acte de declaració de principis i revenja: «Dir que a Andalusia es viu del subsidi i que és el Nord d'Àfrica, com es va dir a TV3, m'ho prenc amb humor i no denunciem a ningú». Griso va aclarir llavors que això no ho va dir Puigdemont sinó un empresari lituà.

Polèmica al plató

El polèmic empresari va criticar la sentència del jutge assegurant que «la llibertat d'expressió ha d'estar per davant de tot. A França van morir companys vostres a Charlie Hebdó. Espero no arribar a això però he rebut trucades amenaçadores». I va continuar dient que «fill de puta és el més suau que em diuen». «Són tan exaltats que han de portar el seu dogma de fe fins a les darreres conseqüències», ha lamentat. 

«Això no és màrqueting», diu el senyor González per a sorpresa de Griso i de tot el públic del programa.«He parlat en nom de tothom excepte de 'te uve tres'». És llavors quan la presentadora el talla i li demana que «inverteixi el seu humor en alguna altra burla». «Aquesta no és la més adequada, i jo mateixa he sigut crítica amb Puigdemont», ha assegurat Susanna Grisso.


Comentaris

envia el comentari