Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Girona

Els dos empresonats a Girona van residir a un centre de menors

Quatre menors més van ser detinguts aquest divendres

Girona
Càrregues policials i aldarulls a Girona en el tercer dia de protestes | Catalunya Diari

Durant els aldarulls d'aquest divendres a Girona es van produir un total de 18 detencions. Sis d'aquests detinguts eren menors d'edat -quatre detencions dels Mossos d'Esquadra i dos de la Policia Nacional- i havien residit en centres de menors. Segons informa 'La Vanguardia', els dos empresonats son menors d'origen marroquí que havien arribat al país de forma il·legal, concretament en els baixos d'un autobús.

Un d'ells assegura que en l'actualitat residia en un pis tutelat, mentre que l'altre afirma que viu en un pis ocupat. Els dos estan acusats per participar, segons afirmen dos policies d'incògnit, en els aldarulls d'aquest divendres a Girona i llançar pedres contra una furgoneta dels Mossos d'Esquadra. L'agressió va deixar ferits a dos agents de la policia catalana i va provocar desperfectes al vehicle.

Durant la quarta nit de disturbis, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional va detenir un total de divuit sospitosos de provocar aldarulls. Entre ells, hi havia la d’un veí de la ciutat a qui la policia estatal va arrestar quan creuava un carrer amb un cubell per, segons van explicar els seus familiars, apagar un foc. El seu arrest va quedar sense efecte la mateixa nit.

La resta d’adults han començat a passar a disposició del jutjat d’instrucció 2 de Girona en funcions de guàrdia aquest dissabte. Segons fonts del cas, dos dels arrestats que han passat a disposició judicial han sortit en llibertat provisional. Els detinguts pels Mossos tenen entre 18 i 21 anys.

També et pot interessar...