Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mosso d'Esquadra abatut és agredit per uns encaputxats

Uns encaputxats agredeixen un mosso d'esquadra al crit de «Mateu-lo, mateu-lo!»

Els fets van ocórrer al Passeig de Gràcia de Barcelona durant la nit d'ahir, 15 d'octubre

La nit de dimarts va ser molt tensa a Catalunya, la violència va arribar als carrers, creant una situació de perill i por. Els cops van arribar per tots els costats, un grup d'encaputxats va agredir a un agent dels Mossos d'Esquadra, després de colpejar el furgó policial.

El Passeig de Gràcia va ser l'epicentre de les baralles

El Mosso va caure a terra durant una càrrega policial en passeig de Gràcia. Els encaputxats en veure el mosso a terra van cridar «Mateu-lo, mateu-lo!». A partir d'aquí el policia va començar a rebre puntades de peu, fins que es va poder aixecar i dispersar la zona. Els manifestants van aprofitar la feblesa de l'agent que es troba en el sòl.

Mosso d'Esquadra abatut és agredit per uns encaputxats
Mosso d'Esquadra abatut és agredit per uns encaputxats | Twitter

Durant la matinada s'han concentrat en aquest punt diversos altercats. L'agressió que mostra les imatges es va produir després que un grup de manifestants intentés frenar el furgó dels Mossos a cops. Uns 400 manifestants violents van mantenir durant la nit del dimarts un pols amb la policia als carrers de Barcelona, sent el Passeig de Gràcia una de les més conflictives.

Ada Colau es va pronunciar a Twitter

Ada Colau ha condemnat aquests fets a través de les xarxes socials, després de tot el que va succeir en la nit d'ahir, una nit negra i trista que quedarà tacada per sempre.«Som ciutat de pau i diàleg. No volem presons injustes ni càrregues contra gent pacífica. Tampoc volem incendis com els d'aquesta nit a BCN: són inacceptables i posen en risc la seguretat de veïns. Mereixen un rebuig unànime i cal que totes les institucions facin una crida a la calma», ha declarat l'alcaldessa de Barcelona.

També et pot interessar...