Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, al ple de pròrroga de l'estat d'alarma

Enganxada de Rufián i Figo: «He pagat més a Hisenda dormint que tu despert tota la vida»

Tots dos han mantingut un contundent intercanvi dialèctic a Twitter

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, al ple de pròrroga de l'estat d'alarma
El portaveu d'ERC, Gabriel Rufián, en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari

Les xarxes socials han estat testimoni en les darreres hores d'un enfrontament entre dos coneguts personatges. La sorpresa, però, prové del fet que tots dos són d'universos ben diferents: un, el de la política; l'altre, el de l'esport. Es tracta del portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián i l'exfutbolista del Reial Madrid i el FC Barcelona, Luis Figo, que se les han tingut amb un sonor intercanvi de retrets.

Figo ataca Rufián

De fet, qui ha començat atacant Rufián ha estat Figo, després de veure el vídeo en què Rufián acusava Vox de tenir 53 diputats: «52 al Congrés i un a la Moncloa», en paraules seves. L'exfutbolista, retirat des de 2009, va llençar-se a la jugular del portaveu republicà:

Rufián aprofitava, llavors, per atacar l'exfutbolista per un antic deute amb l'Agència Tributària, fent servir l'habitual ironia del portaveu d'ERC a les xarxes socials:

Figo, però, s'ha quedat mut i no tan sols s'ha defensat de l'acusació, sinó que ha atacat Rufián amb contundència. «He pagat més a Hisenda dormint que possiblement tu despert tota la vida», ha etzibat al polític:

La darrera paraula, almenys fins ara, l'ha dit el portaveu d'ERC, Gabriel Rufián, que ha afirmat que si Figo ha pagat a Hisenda ha estat perquè «el van haver d'obligar». Ha anat, però, més enllà i ha volgut recordar César Jiménez, el futbolista del Saragossa que es va haver de retirar del futbol el 2007 en no poder superar una lesió causada per una brutal entrada de Figo: