rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

Una enquesta prèvia al 21-D marca un empat entre Ciutadans, ERC i Junts per Catalunya

La formació liderada per Albert Rivera guanyaria en vots, mentre que ERC ho faria en escons, amb 32 diputats

Resultat de l'enquesta de GAD3 per 'La Vanguardia' | La Vanguardia

 

L'últim sondeig de GAC3 per 'La Vanguardia' de cara a les properes eleccions que tindran lloc el 21 de desembre a Catalunya ha llançat una sèrie de resultats i conclusions sorprenents, entre elles, una estreta lluita per la primera plaça entre tres partits: Ciutadans, Junts per Cat i Esquerra.

 

D'altra banda, l'enquesta, realitzada entre els dies 4 i 7 de desembre, ha posat en relleu les altes expectatives de participació en els comicis, que podrien aconseguir el 82% de l'electorat i segons sembla, deixar als partits sobiranistes sense la majoria absoluta en el Parlament.

 

D'aquesta manera, la CUP perdria la meitat dels 10 escons actuals i es quedaria amb 5, mentre que les formacions de Junts pel Sí (ERC i PDeCAT) obtindrien un 39.7% dels vots, entre 61 o 62 diputats. En conjunt, el sector sobiranista aconseguiria sumar una xifra per sota del 45% de les paperetes.

Ciutadans guanya en vots, ERC en escons

Per la seva banda, Ciutadans aconseguiria convertir-se en la primera força en vots, però no en escons, amb un 23% i 31 escons. Paral·lelament, ERC sumaria fins a 32 diputats i un 21.5% dels vots, mentre que Junts per Catalunya obtindria 30 escons i més del 18% del sufragi.

 

En quart lloc, es trobaria el PSC, que guanyaria fins a sis escons i obtindria 22 diputats amb un 16,5% dels vots. Catalunya en Comú-Podem aconseguiria un 7,4% dels vots i 8 diputats, el mateix nombre que el PPC que obtindria un 7,1% dels sufragis.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris