Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Enric Millo anuncia l'obertura d'una nova delegació de la Junta d'Andalusia a Catalunya

L'anterior va ser clausurat pel govern socialista ara fa cinc anys

L'exdelegat del govern espanyol, Enric Millo, en una imatge d'arxiu l'1 de març de 2020
Enric Millo ha anunciat l'obertura d'una nova delegació de la Junta d'Andalusia a Catalunya | Cedida

L'actual secretari d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia, i exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha anunciat avui a Barcelona que Catalunya tornarà a tenir una delegació de la Junta, que col·laborarà activament amb la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC). 

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

L'anterior delegació de la Junta va ser clausurat pel govern socialista

Recordem que l'anterior centre cultural va ser tancat pel govern socialista ara fa cinc anys. Enric Millo ha comunicat aquesta decisió en una intervenció amb motiu de la celebració del Dia d'Andalusia al parc de la Guineueta de Barcelona, on ha tingut lloc una ofrena floral al monòlit de Blas Infante, exponent màxim del nacionalisme andalús. 

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

Millo ha aprofitat per destacar el paper de les entitats culturals durant tots aquests anys. En concret, el gironí s'ha referit a la tasca per mantenir «viva l'esperança i l'esperit andalús, tan necessari». En aquest sentit, Millo també ha recordat Blas Infante, destacant la seva defensa de la tolerància. Al mencionat acte també hi han assistit l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, així com autoritats i representants territorials

També et pot interessar...