rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Enric Millo creu que l'empresonament de líders independentistes no ajuda a trobar una solució a Catalunya

El delegat del govern espanyol també ha moderat el seu discurs sobre els CDRs
Enric Millo creu que l'existència de polítics presos no ajuda a trobar una solució al conflicte català | CatalunyaDiari.cat

 

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha reconegut, durant una entrevista a El Punt Avui Televisió, que l'empresonament dels 'Jordis' i d'alguns exconsellers de la Generalitat no ajuda a resoldre el conflicte polític català. «No facilita cap solució que hi hagi polítics a la presó», ha indicat Millo. Durant l'entrevista, el delegat també ha reconegut que les imatges de la violència viscuda l'1 d'octubre no li agraden, però ha recordat que la policia simplement obeïa unes ordres judicials. 

No li agrada la situació dels independentistes empresonats

En aquest sentit, el polític popular ha confessat que li fa patir la situació personal dels dirigents independentistes empresonats, explicant que no li agrada aquesta situació. «Personalment no m'agrada la situació», ha dit Millo, que va apuntar, no obstant això, que tots ells van prendre decisions sabent que «contravenien la llei», i que això té conseqüències.

 

Modera el seu discurs contra els CDRs

És per això que ha descartat que es tracti de presos polítics, perquè «no estan allà per les seves idees». «Hi ha molta gent que les comparteix i no està allà dins», ha assenyalat. Amb tot, el delegat del govern espanyol ha moderat les seves paraules sobre els CDRs, a qui no obstant això ha seguit titllant de «kale-borroka» i «violents». 

 

Imatge d'arxiu d'una acció dels CDRs | CatalunyaDiari.cat

 

«Jo soc contrari a generalitzar sobre la qualificació d'aquests comitès, que defensen una república que no existeix, però a la qual aspiren. Aquí dins s'hi barregen morfologies molt diferents, tipus de persones molt diferents, moltes d'elles de caràcter pacífic, com jo he pogut comprovar», ha dit Millo, que també ha afegit que algunes de les persones que «s'hi camuflen» estan disposades «a actuar d'una altra manera». En aquest sentit, ha assenyalat cap a «comportaments agressius o violents» dels CDRs. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris