Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol.

Albiol se salta el confinament per anar-se'n a València a veure un partit del Joventut

La imatge ha generat polèmica a les xarxes socials

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol.
L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, en una imatge d'arxiu. | ACN

Xavier García Albiol, que recuperava l'alcaldia de Badalona fa poc més d'un mes, protagonitzava aquest dimecres, 17 de juny, una nova polèmica que ha obtingut rebombori, sobretot, a les xarxes socials: les càmeres de televisió el van enxampar al pavelló de la Fonteta de València, on es disputaran els partits restants de la lliga ACB de bàsquet, que es reprenia precisament aquest dimecres a la tarda amb un Barça-Joventut de Badalona.

García Albiol es desplaça a València malgrat les mesures de confinament en vigor

Com a alcalde, García Albiol  no es va voler perdre l'esdeveniment... però és clar, el desplaçament a València va fer que l'alcalde badaloní se saltés les mesures dictades per l'estat d'alarma: la regió sanitària metropolitana nord, a la qual pertany Badalona, encara es trobava en fase 2, de manera que sortir-ne estava prohibit. Amb tot, Albiol va ser al pavelló de La Fonteta, tal com van mostrar les càmeres de televisió que retransmetien el partit en directe:

Les imatges han generat certa repercussió a les xarxes, on s'han pogut llegir algunes crítiques a Xavier García Albiol:

García Albiol, alcalde de Badalona des de fa un mes

Cal recordar que fa escasses setmanes que Xavier García Albiol és, de nou, l'alcalde de Badalona. Després que ja hagués ocupat el càrrec entre 2011 i 2015, el passat 12 de maig, Albiol va recuperar la vara per sorpresa, després de la dimissió de l'alcalde socialista, Álex Pastor, en ser enxampat conduint presumptament begut i saltant-se el confinament a la ciutat de Barcelona. El no-acord de les formacions d'esquerres a Badalona va propiciar el retorn d'Albiol a l'alcaldia com a cap de la llista més votada, amb notable diferència, als darrers comicis municipals.