ERC i PSOE pacten celebrar una consulta sobre els acords en el diàleg entre governs

La taula comptarà amb representants «dels grans consensos» de la societat catalana

ERC ha pactat amb el PSOE poder celebrar una «consulta» a la ciutadania de Catalunya sobre els acords presos a la taula de diàleg entre governs pactada, segons ha publicat el diari 'Ara'. Segons aquesta informació, aquesta idea s'inclou en el document d'acord de la investidura a què han arribat les delegacions negociadores del PSOE i ERC que, a la vegada, haurà de ser validat —o no— dijous pel Consell Nacional d'ERC.

Els republicans van anunciar dilluns al vespre que la sortida democràtica s'ha de trobar a través de la taula de diàleg entre governs, una eina ja negociada amb els socialistes i on hi haurà representants «dels grans consensos» de la societat catalana, i amb la presència dels presidents dels dos executius. És del resultat d'aquesta negociació del que se'n faria una «consulta».

Rufián elogia el partit i la xarxa esclata

Justament ahir a la nit, després de fer-se públic que JxCat mantindria el seu «no» a Sánchez mentre que els republicans seguien sense voler mullar-se, Gabriel Rufián va compartir una piulada a Twitter on va assegurar que la seva formació havia aconseguit «caragolar al PSOE entorn d'una taula de diàleg», tal com havien promès durant la campanya electoral. Amb tot, sembla que els seus seguidors no hi estaven del tot d'acord, i així mateix li van fer saber a través de comentaris a la seva pròpia publicació.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari