D'aquesta manera, Societat Civil Catalana s'ha hagut d'acollir a un ERTO per a part de la seva plantilla i també s'ha vist obligada a abandonar la seva seu, que estava situada al carrer de Còrsega de la ciutat comtal. A més, s'ha dut a terme un ajustament estructural del 65%.
Tot plegat, per reconduir el model que a junta que presideix Fernando Sánchez Costa vol dur a estar basat en les aportacions dels socis i de petits col·laboradors. Una situació econòmica complexa a on arriben malgrat que en els darrers cinc anys, la xifra de socis s'ha multiplicat per cinc i la de simpatitzants ha crescut un 60%.
Malgrat tot, Societat Civil Catalana continua dempeus en el seu objectiu a curt termini: impedir que les forces independentistes sumin el 50% dels vots a les properes eleccions autonòmiques. En els darrers mesos, diverses enquestes publicades apuntaven a aquesta possibilitat de cara als comicis del proper 14 de febrer de 2021, de manera que l’entitat presidida per Sánchez Costa treballa per frustrar aquest objectiu al qual es podria arriar amb la suma de JxCat, ERC, la CUP i el PDeCAT.
Per fer-ho, ja estan organitzant i impulsant diverses campanyes publicitàries. A més, han acordat aparicions públiques a dos programes del nou canal televisiu Teve.cat, amb l’objectiu de donar més visibilitat al missatge contrari a l’independentisme. Aquest és, doncs, el nou nord amb què treballa Societat Civil Catalana: tornar a mobilitzar al màxim el constitucionalisme per impedir una hegemonia independentista al Parlament tant en escons com en vots.
Més notícies: