Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Forta escridassada a Pedro Sánchez a l'Hospital Sant Pau de Barcelona

Forta escridassada a Pedro Sánchez a l'Hospital Sant Pau de Barcelona

El president del govern espanyol ha bloquejat l'accés d'Urgències per accedir al centre

El president en funcions del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha estat escridassat a l'Hospital Sant Pau de Barcelona, després de visitar els polícies ferits de la darrera setmana  en els aldarulls de la ciutat. La comitiva  de Sánchez ha bloquejat l'accés d'urgències al centre hospitalari per tal d'evitar els manifestants concentrats a la porta principal, però no ha pogut evitar que els mateixos treballadors de l'hospital l'increpessin i clamessin per la llibertat dels presos polítics.

Sánchez acusa l'independentisme de «cronificar la crisi»

Sánchez s’ha reunit amb els comandaments del cos per mostrar el seu suport i posteriorment  s'ha desplaçat als hospitals Sant Pau i Sagrat Cor de la capital catalana per visitar alguns dels policies ferits. Durant la visita Sánchez ha demanat al cos contenció, perquè «en aquests moments és molt important garantir la moderació que representen les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat per assegurar aquesta convivència que està en qüestió», i els ha advertit que «la crisi no ha acabat, però hem de persistir». «Ells probablement volen persistir i cronificar aquesta crisi, però nosaltres som molt més tossuts», ha sentenciat.

  

Sánchez visita Barcelona aquest dilluns després d’una setmana de disturbis i  no té previst reunir-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra, malgrat les trucades i cartes que aquest li ha adreçat des de la publicació de la sentència de l’1-O.

També et pot interessar...