rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Escridassen Xavier García Albiol mentre reparteix roses a Badalona

El president del PP català ha rebut moltes crítiques i xiulets al carrer durant la diada de Sant Jordi al seu municipi

 

El president del Partit Popular de Catalunya, Xavier García Albiol ha rebut moltes escridassades i crits de rebuig quan passejava pels carrers de Badalona aquest dilluns de Sant Jordi. El dirigent popular estava repartint roses entre els veïns del municipi barceloní a la plaça de l’ajuntament quan un gran nombre de persones ha començat a cridar «Fora!, fora!».

 

Segons es pot apreciar en els diferents vídeos que s’han publicat a les xarxes socials, Albiol també ha estat escridassat amb crits de «in-inde-independència» o «llibertat presos polítics», els ja tradicionals en totes les concentracions i manifestacions aquests últims mesos. A més, el polític, sense poder moure's d’on estava, també ha rebut altres xiulets com «truca a la Guàrdia Civil» o «ets la vergonya de Badalona».

Albiol, rebut amb crits al seu municipi

Molts han estat els usuaris que han publicat vídeos i comentaris després de veure a Albiol repartint roses entre els veïns, tot i que també s’ha comentat l’escridassada dels veïns. Inclús el propi president del PP català també ha publicat a les seves xarxes socials els moments viscuts aquest dilluns als carrers de Badalona, la seva ciutat natal i de la qual va ser alcalde.

 

Ell ha definit aquesta acció com una dels «radicals extremistes»: «Aquests radicals no aconseguiran que jo me'n vagi de la meva ciutat. Poden xiular o el que vulguin, que jo no em mouré d'aquí». A més, Albiol ha apuntat que ell ha volgut anar a la seva ciutat «a repartir les meves roses, com cada any, i aquí estaré fins que reparteixi les roses, i seran les onze o les dotze de la nit, tant me fa. Tinc tota la paciència del món».

 

Critiques per repartir roses durant la diada de Sant Jordi

A més, l’escridassada a Albiol s’ha produït quan s’havia de realitzar l’homenatge setmanal en record als presos polítics. El dirigent popular s’ha quedat a la plaça de la Vila rodejat de tots els veïns que l’increpaven i xiulaven. Inclús se li ha ofert un cordó de seguretat per part dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, que ell ha rebutjat.

 

Així mateix ho ha explicat el tinent d’alcalde de Badalona, José Téllez, apuntant en una publicació a Twitter que «és un ‘hooligan’ provocador». I a més, Téllez ha criticat que Xavier García Albiol anés regalant roses als veïns enmig de la fira de la ciutat, justament on «el petit comerç i entitats viuen de vendre'n».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris