Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Espadaler respon a les crítiques de Turull: «Potser em vaig equivocar»

El diputat socialista ha mostrat el seu penediment i ha confessat que «hauria d’haver insistit a anar-lo a veure»

Espadaler ha reconegut que «hauria d’haver insistit a anar a veure» a Turull
Espadaler ha reconegut que «hauria d’haver insistit a anar a veure» a Turull | Twitter / @Ramon_Espadaler

Ramon Espadaler ha explicat la seva versió sobre l’última polèmica que ha saltat a la llum i que afecta directament la seva relació amb l’exconseller de Presidència Jordi Turull. En una entrevista concedida a ‘RAC1’, el diputat del PSC-Units ha fet públic que sí que va intentar anar a veure Jordi Turull poc després que fos empresonat a Lledoners,  però reconeix que no va insistir prou. A més, ha manifestat la seva intenció de visitar els presos catalans «com més aviat millor».

Espadaler ha respost a les crítiques de Jordi Turull

Tan sols un dia després que Jordi Turull mostrés el seu descontentament amb Espadaler perquè «havíem estat companys molts anys» i «no ha vingut a veure’m», el diputat socialista ha concedit una entrevista a ‘El món de RAC1’ on ha aprofitat per fer pública la seva versió dels fets. En aquest sentit, l’exportaveu adjunt de CiU ha declarat que «ja havia manifestat la meva predisposició, però no vam anar més enllà».

«No vaig insistir», prossegueix Espadaler, que reconeix que «potser em vaig equivocar jo». Per aquest motiu, ha deixat clar que no té absolutament res a retreure-li a Turull, ja que «és ell el que està en una situació complicada».

Espadaler, en contra de la presó preventiva dels seus excompanys

Amb tot, i després de tenir coneixement de la decepció del diputat empresonat del PDeCAT, Espadaler ha pres la determinació de fer tot el possible per visitar els exconsellers que estan a la presó de Lledoners. «He utilitzat dos canals de persones que tenen proximitat amb ells per fer arribar al Jordi i a la resta de companys la meva predisposició per anar-los a visitar», ha explicat el socialista, que també ha deixat clar que «estic disposat a fer aquesta visita una i tantes vegades com convingui».

El secretari general d’Units per avançar, que s’ha mostrat en contra de la presó preventiva dels exconsellers, ha opinat que «ara més que mai haurien d’estar en llibertat per poder preparar bé el judici», malgrat que segueix «confiant en la separació de poders».

Per acabar, Espadaler ha volgut deixar clar que «no em sembla que la millor manera d’anar-lo a veure sigui aprofitant la meva condició de diputat», i ha recalcat que «si el vaig a veure,  cosa que desitjo fer i com més aviat millor, acordaré amb ell si es fa o no públic».