Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Espanya «prepara eventuals respostes» contra les mobilitzacions del Tsunami Democràtic

La portaveu del govern, Isabel Celaá afirma que «el Ministeri de l’interior estudia tots els escenaris»

Espanya «prepara eventuals respostes» contra les mobilitzacions del Tsunami Democràtic | Europa Press

El govern espanyol  «prepara eventuals respostes» davant les noves convocatòries del Tsunami Democràtic, segons ha afirmat aquest divendres la portaveu de l’executiu en funcions, Isabel Celaá, en roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

Precaucions i cauteles davant «qualsevol mobilització violenta»

Segons Celaá, «qualsevol mobilització violenta preocupa el govern en el sentit que pren precaucions i cauteles», i «el Ministeri de l’interior estudia tots els escenaris i prepara les eventuals respostes». En tot cas ha apuntat que «avui encara no hi ha res en ferm que es conegui» i «només estem en fase de determinats anuncis que s’han vingut fent per determinats mitjans».

Sense pronunciament sobre els «visques» a Franco

l govern espanyol no es pronuncia sobre els «visques» a la figura de Franco i l’exhibició de símbols franquistes durant el procés d’exhumació i reinhumació d’aquest dijous. La portaveu del govern espanyol en funcions, Isabel Celaá «l’essencial d’ahir va ser que l’exhumació del dictador i la reinhumació es van fer en temps, forma i amb tota la dignitat democràtica pròpia d’un país com el nostre» i «en els ‘visques’ d’alguna gent estan allà i no hi entrarem». La qüestió, ha dit, no s’ha tractat al Consell de Ministres d’aquest divendres.

També et pot interessar...