ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

La pressió dels manifestants obliga a cancel·lar un acte d'Espanya Global a Barcelona

La comitiva s'ha dirigit fins a la comissaria de la Policia Nacional amb pancartes que demanen la llibertat dels polítics catalans

Imatge de la protesta de l'ANC
Manifestants s'han cobert els ulls durant la protesta | @assemblea

Desenes de manifestants independentistes han tornat a tallar aquest matí la Via Laietana a Barcelona.

En un primer moment, s'havia convocat una concentració per part de l'Assemblea Nacional Catalana i Pícnic per la República a la plaça de la Catedral de Barcelona contra Espanya Global. Això no obstant, finalment han suspès la convocatòria i, des de l'ANC han celebrat la notícia i han lamentat que aquest organisme no estigués disposat a aguantar el que ells han definit com una «protesta pacífica».

Missatges en anglès per condemnar l'actitud del govern espanyol

Així doncs, la comitiva s'ha dirigit fins a la comissaria de la Policia Nacional amb pancartes que demanen la llibertat dels polítics catalans presos i que condemnen l'actitud del govern espanyol davant la situació esdevinguda arran del procés català.

Fins i tot, en aquest punt s'han pogut llegir missatges en anglès com: «Spain doesn't talk, Spain convicts», és a dir, «Espanya no parla, Espanya condemna». Després de la protesta davant l'edifici de la policia, els manifestants s'han traslladat fins a la seu de l'Arxiu de la Corona d'Aragó, lloc on aquest matí estava prevista una reunió entre la secretaria d'Estat, Irene Lozano, i els cònsols.

Una seguda a Via Laietana

Finalment, han seguit la marxa per la plaça Sant Jaume i ha culminat amb una seguda a la Via Laietana. Durant la protesta, també s'han pogut veure persones amb alguns ulls tapats, com a mostra de suport als afectats per les càrregues policials de la setmana passada en les diferents capitals catalanes.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari