Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El vicesecretari adjunt de Ciutadans, José María Espejo-Saavedra, durant una entrevista amb Europa Press

Espejo-Saavedra, el diputat català de Ciutadans que no ha participat en la campanya

Fonts del partit taronja asseguren que l'objectiu d'Arrimadas és protegir-lo d'una possible desfeta electoral

El vicesecretari adjunt de Ciutadans, José María Espejo-Saavedra, durant una entrevista amb Europa Press
El diputat José María Espejo-Saavedra no ha participat en cap acte polític de Ciutadans durant la campanya de les eleccions catalanes. | Europa Press

La campanya de Ciutadans de cara a les eleccions del 14-F està tenint com a gran protagonista la presidenta nacional, Inés Arrimadas, donant suport al candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Carlos Carrizosa. Una de les grans absències aquests dies és la del diputat per Barcelona al Congrés, José María Espejo-Saavedra. Segons explica aquest dimecres el digital 'Vozpópuli', fonts consultades del partit taronja creuen que la decisió d'amagar un dels dos únics diputats catalans dels taronges pretén salvar la seva figura davant una previsible desfeta electoral aquest pròxim diumenge.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

En aquest sentit, el citat mitjà recorda que Espejo-Saavedra no ha participat en cap acte polític durant la campanya i que només ha aparegut en un vídeo promocional de Ciutadans, en què passeja amb Inés Arrimadas per la Casa Vicens de Barcelona, el museu modernista d'Antoni Gaudí. Les fonts consultades expliquen que la presidenta dels taronges manté el diputat per Barcelona en un «segon pla» per no cremar-lo de cara a una possible reconstrucció del partit si els resultats del 14-F no són satisfactoris, com algunes enquestes preveuen.

Espejo-Saavedra està centrat en les vacunacions irregulars de Múrcia

Segons ha explicat la direcció nacional de Ciutadans, Espejo-Saavedra, vicesecretari general adjunt del partit taronja, està centrat aquests dies en les vacunacions irregulars que es van descobrir a Múrcia, actualment sota investigació de la comissió de la Conselleria de Sanitat de la citada autonomia. Tot i això, el digital 'Vozpópuli' recorda que durant l'etapa d'Albert Rivera tots els membres de la direcció nacional de la formació participaven activament en les campanyes electorals.

Malgrat haver estat desaparegut durant tota la campanya del 14-F, Espejo-Saavedra té previst assistir a l'acte final que Ciutadans celebrarà aquest divendres a Barcelona, per donar l'última empenta a Carlos Carrizosa. Així mateix, el dilluns 15 de febrer, el diputat participarà en la reunió del Comitè Executiu de Ciutadans a la capital catalana, on analitzaran els resultats electorals i, depenent dels resultats, es prendran les primeres decisions.