Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
cargos del pp

Esperanza Aguirre demana un esforç al PP per evitar el «drama» d'un govern «d'independentistes i bolivarians»

L'exdirigent popular diu que cal cedir els vots que siguin necessaris al PSOE

Esperanza Aguirre partidària de deixar governar el PSOE | CatalunyaDiari.cat

L'exdirigent del PP  Esperanza Aguirre ha demanat al PP que cedeixi els vots que facin falta al PSOE perquè es pugui investir el candidat socialista, Pedro Sánchez, i facilitar així un govern del PSOE en solitari.

«Que el govern espanyol caigui en mans d'independentistes i comunistes bolivarians és un drama a evitar costi el que costi», ha sentenciat Aguirre. També ha considerat que un executiu dels socialistes en solitari «seria millor», fet que no sembla diferir molt de les preferències dels espanyols

Poc suport entre la resta del PP

L'exdirigent ha reconegut que aquesta opinió «és un risc» i que no és compartida per part dels populars però ha assegurat que la investidura amb els vots del PP demostraria que els populars posen «l'interès d'Espanya per sobre de tot». A més, Aguirre ha explicat que ja ho havia traslladat en privat al líder del PP, Pablo Casado.

El '155 digital', un exemple a seguir?

I es que tot i que populars i socialistes semblen no voler arribar a una entesa, el PSOE va haver de fer ús dels vots del PP, a la Diputació Permament, per aprovar quatre decrets llei que formen el conegut com el '155 digital'.

Amb la seva aprovació,  el govern espanyol tindrà el poder d'intervenir i controlar internet, tancant pàgines web i servidors sense autorització judicial, sempre que, es consideri que suposen un risc per a l'ordre públic o la seguretat nacional. 

També et pot interessar...