Esquerra Republicana esborra un tuit citat per Arrimadas durant el cara a cara amb Marta Rovira a 'Salvados'

El missatge citava a Anna Simó afirmant que «Espanya ens roba»

 

Marta Rovira i Inés Arrimadas van enfrontar-se diumenge, 3 de desembre, en un cara a cara inèdit. De la mà del ‘Salvados’ de Jordi Évole, les caps de llista d’Esquerra Republicana i Ciutadans van omplir el debat de retrets i comentaris que van acabar portant cua. Com, per exemple, una expressió emprada per l’aleshores diputada d’Esquerra, Anna Simó, que va assegurar que «Espanya ens roba no és un insult, és una evidència».

 

D’aquesta manera, Arrimadas va citar l’expressió per recordar-li a Rovira que «aquesta és una de tantes mentides que dieu», mentre afegia: «Espanya ens roba és una frase que heu utilitzat per generar més divisió entre la societat». Marta Rovira va afirmar tot seguit que ella «mai» havia utilitzat aquesta expressió tot i que no va negar que Simó, fins ara secretaria de la primera mesa del Parlament de Catalunya, pogués arribar a fer-ho al seu moment.

Esquerra esborra el tuit

Una de les grans polèmiques de la jornada, però, va aflorar Twitter. I és que minuts després de l’encontre televisiu, Esquerra Republicana va esborrar un tuit en el qual feia referència a la frase emprada per Anna Simó, un 13 de desembre de 2011. «Espanya ens roba no és un insult, és una evidència», afirmava una piulada que reafirmava el discurs d’Arrimadas.

 

Tot i això, Ciutadans va encarregar-se de capturar la pantalla per, just després que Esquerra es desfés de la piulada, publicar la captura acompanyant-la amb la frase: «Per si als amics d’Esquerra Republicana se’ls ha perdut el tuit que acaba de citar Inés Arrimadas a ‘Salvados’».