Una estelada es cola al partit inaugural del Mundial

La bandera s'ha pogut veure en un dels córners de a l’estadi moscovita que acollia el Rússia - Aràbia Saudita

L'estelada al partit inaugural del Mundial de Rússia
L'estelada al partit inaugural del Mundial de Rússia | CatalunyaDiari.cat

El Mundial s’ha estrenat aquesta tarda amb una petita pinzellada independentista. El primer partit de la cita mundialista a Rússia, que enfronta la selecció local contra el combinat nacional de l’Aràbia Saudita, s’ha disputat a l’estadi moscovita ‘Luzhnikí’ i ha vist com, curiosament, es colava una estelada al seu recinte.

La mostra independentista al Mundial, doncs, no ha passat inadvertida per ningú i ha estat molts els qui s’ha n encarregat de destacar-ho a les xarxes socials. La bandera, així mateix, ha generat tota mena de reaccions tant de tuitaires favorables al gest, com de detractors.

«Estelada XXL al Mundial. El món ens mira»

Ha estat la reacció d’un dels tuitaires a la xarxa. Altres, de fet, només optaven per aplaudir el gest sobiranista fent-ne mofa —«jajajaja»— o alguns optaven per aprofitar l’etiqueta de Mediaset, que té els drets per oferir el Mundial per televisió, i per afegir: «Bonica estelada al partit inaugural».

Més gent, d’altra banda, es mostrava incrèdula: «Digueu-me que heu vist una estelada al córner on saca l’Aràbia Saudita». I finalment, com no podia ser d’altra manera, també han aparegut molts detractors a la iniciativa comentant: «S’ha de ser molt ‘tonto’ per anar a veure un Rússia –Aràbia Saudita del Mundial amb una estelada i posar-la perquè la pugui veure tothom».  


Comentaris

envia el comentari