El sobiranisme, a la cerca de l'autor dels vídeos d'Oriol Junqueras i els exconsellers a Estremera

Tothom es pregunta qui és el responsable de les imatges, que han indignat els afectats perquè no havien donat el seu consentiment

Oriol Junqueras donant una classe d'història a la presó d'Estremera
Oriol Junqueras donant una classe d'història a la presó d'Estremera | Ara

Després de la publicació de les imatges d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn i Raül Romeva a la presó d'Estremera, tothom es pregunta qui ha estat el responsable dels enregistraments. Tot va començar dimecres al vespre, quan el diari 'Ara' va publicar unes gravacions de l'interior del centre, en les quals es podia veure els exmembres del Govern realitzant activitats rutinàries com escombrant, o l'exvicepresident donant una classe d'història. 

Font de l'entorn penitenciari assenyalen, segons 'El Nacional', directament cap a un pres, també del mòdul 7 com els afectats. L'home, que ja disposava del segon grau, hauria aprofitat un permís de cap de setmana per no tornar, cosa que implicaria un trencament de la pena. Ara bé, de moment ningú ha assumit l'autoria de les gravacions de forma oficial, però les imatges sí que permeten a la resta de reclusos reconèixer el culpable.

Indignació per les gravacions

El motiu és ben simple, l'autor de les gravacions conversa amb els exmembres del Govern, els demana revistes, segells, i fins i tot s'atreveix a parlar de política amb ells. Possiblement, segons indica el mitjà citat, es tracta d'un narcotraficant que s'hauria endut una bona quantitat de diners a canvi de les imatges. Sigui com sigui, el cas ha indignat els afectats i les seves famílies, perquè el responsable no tenia cap consentiment per fer-ho. 

Noves imatges d'Oriol Junqueras i Joaquim Forn

Recordem que aquest dijous 'La Sexta Noticias' ha publicat noves imatges d'Extremera, que tenen com a protagonistes l'exvicepresident Oriol Junqueras i l'exconseller Joaquim Forn. En aquest nou material es pot veure els dos líders polítics menjant una mica de pastís, i fins i tot parlant sobre política. De fet, l'exconseller Forn fins i tot arriba a titllar el president Pedro Sánchez d'«inútil», en pronunciar-se sobre la seva moció de censura.

Joaquim Forn en les noves imatges publicades avui a 'La sexta Noticias'
Joaquim Forn en les noves imatges publicades avui a 'La sexta Noticias' | La Sexta Noticias

 


Comentaris

envia el comentari