Els estudiants programen 3 dies de vaga davant la sentència del procés

El Sindicat d'Estudiants proposa diverses activitats per tal de denunciar el que consideren una «sentència repressiva de l'1-O»

Cartell de la convocatòria d'estudiants
Cartell de la convocatòria d'estudiants | @SindicEstudiCat

El Sindicat d'Estudiants de Catalunya ha programat una sèrie d'actuacions la setmana vinent amb la intenció de protestar davant la publicació de la sentència del procés català que, el més probable, és que doni a conèixer a principis de la setmana vinent.

Segons han informat a través de les xarxes socials, els estudiants proposen dur a terme accions reivindicatives i una vaga de les classes durant els dies 16, 17 i 18 d'octubre, és a dir, de dimecres a divendres vinent.

Piquets informatius, assemblees i una manifestació

Durant els tres dies, el jovent ha programat una sèrie d'activitats destinades a mostrar la seva disconformitat contra el que consideren una: «Sentència repressiva de l'1-O». Així doncs, pel dimecres 16 d'octubre està previst dur a terme piquets informatius per diferents punts de les ciutats catalanes, així com diverses accions i assemblees als instituts i facultats.

Per la seva banda, el dijous dia 17 s'espera una gran manifestació estudiantil amb, de moment, seu a tres ciutats catalanes. Així doncs, a Barcelona la manifestació sortirà a les 12.00 hores de la plaça Universitat, des de la Imperial Tàrraco a Tarragona i des de la plaça 1 d'Octubre a Girona. Fins al moment, a Lleida no s'ha especificat quina mena d'acció realitzaran.

La gran vaga de divendres

Ja el divendres dia 18, els estudiants aturaran les classes amb una vaga general que també contempla una mobilització a les 12.00 hores a la plaça Universitat de Barcelona i diverses manifestacions unitàries a la tarda. Cal recordar que aquest tipus d'accions se sumaran a les que duguin a terme des dels diferents Comitès en Defensa de la República (CDR), així com des d'entitats com Òmnium Cultural o l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari