Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Eusebi Campdepadrós, colpejat durant les càrregues dels Mossos a Tarragona

Campdepadrós, membre de la Mesa del Parlament de Catalunya, s'ha identificat com a Diputat, però els Mossos han continuat carregant contra ell

La mesa del Parlament, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

El membre de la Mesa del Parlament, Eusebi Campdepadrós ha estat un dels afectats per les càrregues dels Mossos a Tarragona  quan juntament amb Dídac Nadal, han intentat protegir dues dones que provocaven els manifestants amb banderes espanyoles.

Agredit tot i identificar-se com a diputat del Parlament

Aquesta tarda, durant la manifestació per la sentència de l'1-0, a la plaça Imperial Tarraco, davant la subdelegació del govern espanyol, dues dones han saltat al mig de la concentració amb banderes espanyoles,  el portaveu del grup municipal de Junts per Tarragona, Didac Nadal, ha intervingut perquè les dones no fossin objecte de cap agressió, podent apartar una de les dues dones. Així mateix, un altre manifestant ha intentat ajudar a l'altra dona però aquesta l'ha mossegat.

Nadal, que anava acompanyat pel secretari de la mesa del Parlament, Eusebi Campdepadrós, s'ha apartat a un cantó de la manifestació, allunyat dels aldarulls. Tanmateix, tots dos han estat colpejats pels Mossos d'Esquadra. Segons fonts de la seva formació, Campdepadrós s'ha vist afectat per l'actuació policial, rebent uns  quants cops de porra a la cama  «encara que es trobava amb les mans a la butxaca i s'ha identificat com a diputat al Parlament. L'han continuat pegant».

També et pot interessar...