IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jordi Évole: «L'arrogància de Rufián em recorda el millor Mourinho»

El periodista critica a la seva columna el que per ell va ser una «una provocació ‘macarra’»

Jordi Évole considera que Rufían és «el 'puto amo'» del Congrés
Jordi Évole considera que Rufián és «el 'puto amo'» del Congrés | Cedida

Jordi Évole no ha tingut cap problema en donar la seva opinió sobre la notícia política de la setmana, l’expulsió de Gabriel Rufián del Congrés dels Diputats. Considera que Rufián va actuar amb una arrogància que «li recorda a la millor de Mourinho». Les crítiques no es queden només aquí, ja que afirma que sembla que totes les seves intervencions estiguin fetes seguint el consell d’algú que li ha dit: «vostè no s’oblidi mai de les càmeres».

En la seva columna de 'La Vanguardia', el qualifica d'«el ‘puto amo’ del Congrés». Considera que les seves intervencions estan centrades a aconseguir el protagonisme a les xarxes o als grups de WhatsApp. Opina que els seus gestos del passat 21 de novembre van ser «una provocació ‘macarra’» que va avergonyir fins i tot al seu company de partit Joan Tardà.   

Practica un 'postureig' típic de les noies adolescents

Un altre dels atacs contra el diputat d’ERC se centra a recordar que no va complir la seva promesa d’abandonar la política. Évole creu que el Congrés s’ha convertit en el seu «hàbitat natural» i que per això les seves paraules del 2015, on deia que després dels 18 mesos del full de ruta deixarien el Congrés, ja no tenen sentit.    

El periodista descriu la forma d'actuar del polític independentista com una pràctica amb una «antinaturalitat estudiada», plena de teatralitat i sobreactuada. Afirma que acostuma a tenir un «guió groller» que busca la viralitat i que sap que «el 'postureig' és molt més important que una complicada iniciativa parlamentària», per sortir a televisió.  Aquesta actitud, pensa que és semblant a la de les noies adolescents que van protagonitzar l'últim 'Salvados'.

Rufián respon amb ironia a Twitter

En l'article, Jordi Évole també comentava que Rufián «ja trobaria la manera de burlar-se d'aquest article». En aquest sentit, el republicà ha utilitzat la ironia per contestar la demanda del periodista. En el seu compte de Twitter ha escrit: «D'Évole només he de dir que és un dels millors i més necessaris periodistes d'aquest país. I ja està».  


Comentaris

envia el comentari