ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Jordi Évole, sobre el procés: «No era seduïble i vaig passar a ser un traïdor»

Segons el periodista català, el conflicte català es resoldrà «votant», tot i que a hores d’ara l'independentisme ja compta «amb una nòmina de traïdors incalculable»

El periodista català Jordi Évole ha demanat «diàleg» a Catalunya
El periodista català Jordi Évole ha demanat «diàleg» a Catalunya | CatalunyaDiari.cat

Jordi Évole continua tenint el procés català entre cella i cella. L’ocurrent periodista català, que acaba d’estrenar l’episodi de ‘Salvados’, El Dilema: crònica de dues ruptures, ha volgut incidir altra vegada en l’efecte que té l’independentisme a Catalunya. Una situació que segons Évole es resoldrà «votant», tot i que a hores d’ara ja compta «amb una nòmina de traïdors incalculable».

Évole, que explica que el sobiranisme ja es troba en fase de buscar enemics interns, també ha relatat en una entrevista al ‘Diari ARA’: «Quan van comprovar que no era seduïble aleshores vaig passar a ser traïdor, enemic, botifler».

«Un clima de ‘pressing’ a Catalunya»

Jordi Évole, en aquesta mateixa línia, detalla que «tot això ha sigut molt desagradable», però afegeix: «El clima i el ‘pressing’ que s’ha exercit sobre diferents sectors del país és evident que no es pot comparar amb la duresa d’unes hòsties a la porta d’una escola o la duresa de la presó per a uns líders polítics... però aquest clima no li va fer cap favor a l’independentisme».

Una concentració a Barcelona en contra dels empresonaments dels polítics catalans
Évole ha assegurat que alguna cosa s'està movent a Catalunya i que poden arribar els pactes pròximament| CatalunyaDiari.cat

 

Per això mateix, doncs, el periodista de Cornellà de Llobregat acaba demanant «diàleg» i que, segons ell, «hi ha mostres que alguna cosa s’està movent».

‘El Dilema’, peça per rebaixar la tensió

És l’anhel del nou documental produït per Jordi Évole. En aquest, on s’hi podien veure les opinions de personalitats d’ambdós sentits com Artur Mas, Anna Gabriel o Dolors Monterrat i Miquel Iceta, s’hi intentava mostrar els perquès de la situació actual a Catalunya i, segons Évole, la peça ha de servir «perquè alguns líders polítics comencin a dir als seus el que no volen sentir. Crec que això és fonamental per recuperar el clima que s’ha perdut a Catalunya».


Comentaris

envia el comentari