IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un exespia de Rússia: «La CIA dona suport a la independència de Catalunya»

Julian Assange s'ha encarregat de desmentir les informacions poc després

Daniel Stulin
L'exespia Daniel Stulin | DanielStulin.com

Si bé es coneixen moltes dades sobre la independència de Catalunya, Daniel Stulin ha obert una porta que molts desconeixien. El periodista, escriptor i exespia dels serveis secrets russos ha confirmat a RAC1 que «la CIA dona suport a la independència de Catalunya». A més ha volgut anar més enllà i ha confirmat: «Tot això té el suport de grups de poder. És la unió de moltes organitzacions. Estem parlant de George Soros, per exemple. La revolució catalana és igual que altres orquestrades per la CIA americana». 

A més, Stulin ha augurat que en l'hipotètic cas d'aconseguir la independència, Catalunya optaria per forjar una aliança amb Israel, ja que «molts jueus tenen els diners a Catalunya, és una aliança lògica». L'exespia ha volgut també la seva opinió sobre Espanya, un país que segons ell «no pinta res enlloc» i que està en «descomposició». Estulin també ha manifestat que Espanya ha donat una mala imatge i que no es pot justificar en el cas que ho vulgui, ja que molts han vist la realitat a les xarxes socials.

Malgrat tot, Julian Assange ha publicat un tuit en què assegurava: «L’escriptor espanyol Daniel Stulin és un fabulador. Un cop va escriure un llibre sencer sobre mi afirmant que era un agent de la CIA. Ara assegura que la CIA està al darrera de la independència de Catalunya sobre la base que l'Open Society Foundation va donar una vegada 27.000 dòlars a una organització cívica catalana». 


Comentaris

envia el comentari