rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Eclipsi parcial de Lluna aquest dimarts a la nit visible des de Catalunya

Julio Alberto, exjugador del Barça, deixa el club i marxa de Catalunya per la situació política

Fins ara col·laborava amb el club en temes escolars
Imatge d'arxiu de l'exjugador del Barça, Julio Alberto. | Cedida

 

L'exjugador del Barça, Julio Alberto, que fins ara estava relacionat amb el club en temes escolars, ha anunciat que deixarà l'organització blaugrana a causa dels últims esdeveniments en l'àmbit polític català. 

  

  

En aquest sentit, l'exjugador asturià va explicar al programa 'Espejo Público' les seves intencions d'acabar la relació amb el club barceloní i les represalies que la seva decisió li ha comportat a la seva vida. 

  

  

«Buscaré treball fora de Catalunya» ha senyalat l'exjugador blaugrana en dir que torna a Astúries. A més d'això, el treballador blaugrana va confessar: «l'únic lloc al qual tinc sentiment de pertinença, per com ha estat la meva vida era el Futbol Club Barcelona».

 

La politització del club

D'altra banda la presentadora del programa, Susanna Griso, expressant la seva preocupació per la decisió tan sobtada de l'exjugador, va demanar-li si havia estat així per l'anterior entrevista en la qual va denunciar l'excessiva politització del club davant les circumstàncies polítiques que viu Catalunya.

En cap moment Alberto ha afirmat que la decisió fos per culpa de l'entrevista de la setmana passada, i ha comentat que és hora de marxar. «Ja no pots tornar a trucar a aquesta porta perquè mai més la tornaran a obrir» explica l'exjugador del Barça amb un to trist. 

 

I ha finalitzat dient que el més difícil per al Barcelona serà arribar a la final de la copa del rei amb aquells «aficionats de fora de Catalunya», que venen amb banderes espanyoles.


 

Segons l'exfutbolista, l'entrevista no ha estat la causa, però sí que ha estat l'inici de la seva decisió. En aquest moment, altres col·laboradors del plató d'Antena3 l'han interpel·lat sobre qui, de l'entitat blaugrana, li havia girat l'esquena. 

 

«Deixem-ho aquí» ha sentenciat Julio Alberto. A partir d'aquell instant, la figura barcelonina no ha volgut discutir més i s'ha mostrat molt taxatiu en referència a aquest tema.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris