IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'explicació viral de les fases de la desescalada amb tuits antics de Pedro Sánchez

L'usuari ha recuperat, amb clau d'humor, diverses piulades del president del govern

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez
Un tuit recull piulades antigues de Sánchez per exemplificar les fases de la desescalada | Cedida

Ahir, dimarts 28 d'abril, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez va explicar quantes fases tindrà la desescalada i què es podrà fer, a grans trets, en cada una d'elles. Unes fases que poc després estaven circulant ja per les xarxes socials i, sobretot a Twitter, que s'ha convertit en una de les plataformes més utilitzades per compartir opinions.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Entre les diverses piulades hi ha una que s'ha fet viral. Un usuari de Twitter ha explicat, amb clau d'humor, les fases de la desescalada a través d'un recull de tuits antics de Pedro Sánchez. Les fases anunciades pel president del govern van generar molta confusió i per això aquest usuari ha volgut simplificar l'esquema amb exemples de frases utilitzades per Sánchez.

Humor per il·lustrar la desescalada

La desescalada proposada pel govern espanyol i que ens portarà de nou a la «normalitat», està composta per quatre fases, cada una d'elles s'implementarà amb dues setmanes de diferència entre cada fase, que s'hauran de superar.

La piulada que exemplifica cada fase ja supera els 34.000 'likes' i els 17.500 'retuits' i molts usuaris de Twitter el qualifiquen de «la millor piulada de l'any». A més, són molts els usuaris que han respost al missatge amb el mateix sentit de l'humor.


Comentaris

envia el comentari