El fantasma de la suspensió torna a sobrevolar el Clàssic

La Federació Espanyola de Futbol avisa que aplicarà el reglament si hi ha «situacions de força major» en el Barça-Madrid

Pancartes demanant l’alliberament dels presos independentistes. Partit Barça VS Mallorca. Camp Nou (07-12-19)
Tsunami Democràtic torna a demanar la mobilització ciutadana | GTRES

La Federació Espanyola de Futbol ha emès un comunicat per avisar que aplicarà la «reglamentació vigent» si es produeixen «situacions de força major o circumstàncies en les quals fos necessària l'aplicació de la disciplina esportiva» en el Barça-Madrid.

Ho farà, han afegit, «tant abans com durant i després del partit». El comunicat de la Federació arriba després de l'anunci de mobilitzacions del Tsunami Democràtic el 18 de desembre, coincidint amb el partit.

A més, remarquen que ells no tenen cap competència en matèria de seguretat i que estan en contacte amb les forces policials per coordinar l'arribada de l'equip arbitral al Camp Nou «seguint els protocols establerts». Els Mossos d'Esquadra ja estan treballant en un dispositiu de seguretat.

El comunicat de Tsunami

Un comunicat que arriba després que el Govern i fins i tot el president del club blaugrana s'hagin pronunciat sobre l'acció que Tsunami Democràtic vol dur a terme el pròxim 18 de desembre, dia en el qual se celebra el clàssic. El moviment va anunciar una convocatòria «massiva» als afores de l'estadi barceloní a les 16.00 hores. Una mobilització que podria no afectar el partit si el club blaugrana accepta la seva proposta. Així doncs, Tsunami Democràtic demanava «garantir la presència del #SpainSitAndTal a les grades i al terreny de joc».

La resposta de Bartomeu va ser clara, i no només no es va mostrar preocupat, sinó que va defensar les accions reivindicatives, sempre que siguin en to de pau: «Penso fermament que fer un acte reivindicatiu i jugar un partit de futbol de forma pacífica, serena i cívica és factible».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari