Fèlix Larrosa serà el nou alcalde de Lleida

També encapçalarà la llista dels socialistes per a les municipals de l'any vinent

Fèlix Larrosa al costat d'Àngel Ros en una imatge d'arxiu
Fèlix Larrosa al costat d'Àngel Ros en una imatge d'arxiu | cedida

L'actual primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Lleida, Fèlix Larrosa, serà el nou alcalde de la ciutat, després de la inesperada marxa d'Àngel Ros per exercir d'ambaixador d'Espanya a Andorra. A banda, Larrosa també encapçalarà la llista que els socialistes presentaran per a les municipals de l'any 2019, que se celebraran el mes de maig. 

Fèlix Larrosa ha aconseguit un total de 161 vots, davant dels 99 de la seva contrincant
Fèlix Larrosa ha aconseguit un total de 161 vots, davant dels 99 de la seva contrincant | Twitter (@lleidapsc)

 

Així ho ha decidit la militància socialista en una votació a la qual també s'han presentat l'actual regidora d'Hisenda, Montse Mínguez. Larrosa ha aconseguit un total de 161 vots, mentre que la seva contrincant tan sols n'ha pogut sumar 99. En total, han votat el 66% de les persones que estaven cridades a votar. 

Quart alcalde des de la recuperació de la democràcia

Fèlix Larrosa està llicenciat en Dret, té dues filles i està casat. Després d'assumir oficialment el càrrec, es convertirà en el quart Paer des de la recuperació de la democràcia, culminant d'aquesta forma una carrera política iniciada a Lleida, però que també va passar per Madrid, on va exercir el càrrec de Director General de Turespaña, del ministeri d'Indústria l'any 2007, i el de diputat entre els anys 2008 i 2011, coincidint amb el mandat de José Luis Rodríguez Zapatero. 

Després de saber-se la notícia, un dels primers a felicitar Larrosa ha estat el secretari general del PSC, Miquel Iceta. A través d'un missatge compartit al seu perfil oficial de Twitter, Iceta ha felicitat el nou alcalde per la seva victòria, però també Monse Mínguex «pel seu magnífic resultat». «La militància del PSC de Lleida ha demostrat el seu tarannà democràtic i participatiu. Lleida guanya amb un socialisme fort» ha insistit Iceta, que ha afegit que ho demostraran «a les urnes el maig de 2019». 


Comentaris

envia el comentari