Fèlix Millet, en llibertat després de pagar la fiança de 400.000 euros

Ha rebut avui l'alta hospitalària

Imagen de Félix Millet saliendo de la última sesión del juicio por el que ha sido condenado.
Imatge d'arxiu de Fèlix Millet. | Cedida

Fèlix Millet, condemnat a nou anys de presó pel desfalc del Palau de la Música, ha quedat en llibertat a última hora d'aquest divendres, 2 de març, després de fer front a la fiança de 400.000 euros que el jutge li va imposar per eludir la presó provisional.

La defensa de Millet, que precisament havia rebut avui l'alta hospitalària del pavelló penitenciari de l'Hospital de Terrassa, on estava ingressat des del 23 de febrer, ha comparegut a última hora del matí davant la secció desena de l'Audiència Provincial de Barcelona per presentar els avals.

Fonts penitenciàries han explicat que aquests avals són dues propietats de dos familiars. S'ha presentat la taxació dels dos immobles, que supera «àmpliament» la quantitat exigida per la fiança. És per això que s'ha dictat auto de llibertat provisional, que s'ha comunicat a la presó a través del jutjat de guàrdia del partit judicial amb competència a Brians II. 

Montull i Millet, en llibertat 

Cal recordar que Jordi Montull, mà dreta de Millet i condemnat també pel desfalc, va sortir de la presó el passat dimarts, 27 de febrer, després de dipositar la fiança de 100.000 euros imposada per l'Audiència de Barcelona.

Montull i Millet van ingressar a la presó Brians 1 el passat 5 de febrer. L'endemà van ser traslladats a Brians 2. Dimecres de la setmana passada l'Audiència de Barcelona va acordar que els dos podien abandonar la presó amb el previ pagament de les fiances de 400.000 euros en el cas de Millet i de 100.000 en el cas de Montull, que són els que ha dipositat aquest dimarts.

La salut de Millet

D'altra banda, cal recordar que Millet no es trobava a la presó, ja que va haver de ser ingressat a l'hospital de Terrassa per una infecció respiratòria. L'expresident del Palau va ser traslladat des de la presó de Brians 2 a Sant Esteve Sesrovires, a Barcelona,  a l'Hospital Mútua de Terrassa en empitjorar el seu estat de salut per decisió de les autoritats mèdiques del centre penitenciari, segons publica 'La Vanguardia'.


Comentaris

envia el comentari