Un regidor de C's, agredit amb una llauna a Torrella de Montgrí

Els fets s'han produït quan ha arribat Carlos Carrizosa i un grup d'antifeixistes ha intentat boicotejar el seu contacte amb els mitjans

El regidor hauria rebut l'impacte d'una llauna durant l'acte del partit a l'Empordà | Twitter

Carlos Carrizosa ha denunciat aquest dissabte, 26 de gener, que un regidor de Ciutadans ha resulat ferit pel llançament d'una llauna a quan intentava a Torroella de Montgrí. Segons el portaveu de C's al Parlament, el regidor a l'Ajuntament de Blanes, Sergio Atalaya, ha resultat ferit durant la pugna amb un grup que intentava boicoitejar el seu acte a Torroella de Montgrí, al Baix Empordà.

Els manifestants, que escridassaven els membres de C's a Torroella, consideraven l'acte tenint en compte que a Torroella va néixer Dolors Bassa i ha estat en aquest context quan una llauna hauria tocat el nas d'Atalaya, que ha començat a sagnar i ha quedat atordit. 

Atalaya ha denunciat els fets a Twitter: «La democràcia i la llibertat exercida sota protecció de la brigada mòbil del CME perquè els feixistes han vingut a reventar la nostra carpa», ha expressat. Carrizosa, per la seva banda, ha assegurat «haver tornat a patir l'odi i la intolerància dels CDR».

 

Comentaris

envia el comentari