El jove ferit per una pilota de goma a l'Aeroport del Prat perd l'ull

Després del succés, la víctima va ser traslladada a l'Hospital de Bellvitge

El ferit a l'ull
El ferit a l'ull al Prat ha perdut l'ull | 324.cat

ACTUALITZACIÓ 15/10/2019 10:50 HORES

Finalment, el jove ferit dilluns a l'aeroport del Prat per l'impacte d'una pilota de goma ha perdut l'ull on havia reasultat ferit. Segons explica 'betevé', després del succés la víctima, de 22 anys, va ser traslladada a l'Hospital de Bellvitge, on se li ha tractat la ferida però no s'ha pogut fer res per salvar-li l'ull. 

Ferit per una pilota de goma

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès fins a dos quarts d'onze de la nit 78 persones en el marc de les concentracions de protesta contra la sentència del Tribunal Suprem als líders del procés. Una d'aquestes persones ha sofert una lesió ocular, segons ha confirmat el mateix SEM, que està pendent d'avaluació hospitalària.

La Terminal 1 de l'Aeroport del Prat, el lloc amb més assistències

El volum més important d'assistències, 75, s'ha fet a la tarda a la Terminal 1 de l'aeroport del Prat. A aquella hora 38 seguien actives i 40 ja s'havien donat per finalitzades. D'aquestes 40, 30 persones han estat donades d'alta in situ, mentre que 10 han estat traslladades a centres sanitaris.

Segueix tot el que ha passat a Catalunya aquest 15 d'octubre minut a minut


Comentaris
Bass
Jo pregunto, si els mossos tenen regulat per lley que les pilotes de goma han de ser suprimides, que els fa pensar a Espanya que ells les poden fer anar? Com sempre, un esxopeter de la nacional no haura de donar explicacions
Edgar
Si protestes per un acte il.legal has de estar a totes i aquestes son algunes de les coses que podien passar, en casa no li hages fet mal ningu
Remer
El malparit que fa una cosa d’aquestes ho disfruta, estan suficientment entrenats per saber a la altura que disparan s’hauria de veure amb un bastó blanc i sense gos!!!

envia el comentari