Fernández afirma que els pressupostos estatals «escanyarien de manera brutal» els catalans

El líder del PPC creu que si els partits independentistes hi donen suport es demostrarà que els comptes estan «al servei» del seu projecte
Alejandro Fernández titlla de «negatius» els pressupostos estatals | TarragonaDigital

 

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, ha afirmat que, si s'aprovessin finalment els pressupostos generals de l'Estat, seria «extraordinàriament negatiu» per a Catalunya. Per al líder dels populars els comptes estan basats en un increment de la pressió fiscal i, per això, considera que «escanyarien de manera brutal els catalans».

 

Fernández ha fet aquestes declaracions aquest divendres al vespre en l'acte de presentació del candidat a l'alcaldia de Salou, Mario García. A la vegada, el popular també ha criticat que si ERC i el PDeCAT donen suport als comptes demostra que els pressupostos estan «al servei d'un projecte separatista» i, afegeix, de les «pròpies necessitats polítiques del senyor Pedro Sánchez».

 

Mario García, a la dreta, serà l'alcaldable del PP a Salou | TarragonaDigital

 

Fernández presenta la candidatura a l'alcaldia de Mario García a Salou

El president del Partit Popular català ha estat l'encarregat de presentar el candidat del PP a l'alcaldia del consistori de Salou. En aquest sentit, Mario García, serà l'alcaldable en les eleccions municipals del 2019. Així doncs, en un acte que ha tingut lloc en el Centre Cívic del municipi de la Costa Daurada, Alejandro Fernández, ha realitzat dures declaracions en contra dels pressupostos estatals proposats pel PSOE, titllant-les de «negatives» pels catalans.

 

Presentació dels candidats del PP als ajuntaments del Baix Camp

Després del seu pas per Salou, Fernández també estarà aquest cap de setmana a Cambrils, en l'acte de presentació del candidat a l'alcaldia del municipi, David Cathelain. Així doncs, a les 12 hores d'aquest dissabte, el president del PPC estarà a la seu del PP cambrilenc presentant Chatelain. A més, també hi haurà tres candidats populars del Baix Camp, els quals també seran presentats per Fernández. En aquest sentit, Juan Antonio Martínez, alcaldable de Mont-roig del Camp; Sílvia Pujol, candidata a l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant; i Pilar Cornellà, alcaldable a Duesaigües, també estaran en l'acte del PP a Cambrils.

Alejandro Fernández ha assistit a l'acte de presentació de l'alcaldable de Salou, Mario García | TarragonaDigital