Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandro Fernández, president del PP català.

Fernández alerta que el PPC analitzarà «amb lupa» el pla pilot per implantar religió islàmica a les escoles

El líder dels popular assegura que duran als tribunals qualsevol mesura que imposi a les dones «submissió a l'home o obligació de dur burka»

Alejandro Fernández, president del PP català.
Alejandro Fernández és el líder del PP a Catalunya. | ACN

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, ha alertat que el seu partit analitzarà «amb lupa» el pla pilot que impulsa la Generalitat per implantar religió islàmica a les escoles públiques. En una piulada al seu perfil personal de Twitter, el líder dels populars ha advertit que «qualsevol mesura que atempti contra la igualtat entre homes i dones i que imposi a aquestes la submissió a l'home o obligació de dur burca o qualsevol altra imposició la durem als tribunals».

El pla pilot es durà a terme al Consorci d'Educació de Barcelona i als Serveis Territorials d'Educació al Baix Llobregat, Girona i Tarragona i estarà dirigit a alumnes d'entre 6 i 12 anys. Cada àrea disposarà d'un docent per atendre centres de primària i de secundària, en funció de les peticions de les famílies en la matrícula.

VOX assegura que el Govern vol «la República Islàmica»

Per la seva banda, des de VOX han posat el crit al cel davant aquest pla pilot impulsat per la Generalitat i han acusat el Govern de voler implantar «la República Islàmica». En aquest sentit, el diputat Ignacio Garriga, a través de Twitter, ha afirmat que «Catalunya implanta un pla per impartir religió islàmica aquest curs mentre posen traves per impartir religió catòlica i eliminen qualsevol referència al cristianisme». El diputat d'ultradreta ha assegurat que «ens tindran davant».

En l'àmbit nacional, VOX ha piulat també sobre aquest tema. En un tuit, compartint la notícia, els ultradretans han carregat contra la iniciativa: «Recordeu quan l'esquerra i els separatistes demanaven treure la religió de les aules? Doncs es referien a la catòlica, perquè a la islàmica li donen la benvinguda».