Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fernando Alonso

Fernando Alonso parla sobre Catalunya: «No hi ha cap país com Espanya»

El pilot asturià assegura que li fa pena veure algunes imatges

Fernando Alonso
Fernando Alonso ha parlat sobre Catalunya en la presentació de la col·lecció de la marca Kimoa   | Cedida

Fernando Alonso, l'expilot de Fórmula 1 d'on ha estat campió del món dues vegades, va presentar diumenge la nova col·lecció de la seva marca Kimoa que és « solidària amb el mediambient». Durant la campanya, a més d'abordar alguns temes esportius, el pilot va aprofitar per donar la seva  opinió sobre el conflicte en el qual es veu sotmesa Catalunya.

Alonso, qui fa ja més d'un any que va deixar la màxima competició, ha explicat com se sentia amb el conflicte català: «El veig amb tristesa, és difícil opinar sense estar-hi dins completament, però des de fora és una cosa que no ens agrada veure», assegura.

«No n'hi ha cap com Espanya»

«Conec la majoria de països i no n'hi ha cap com Espanya. Ni per la seva riquesa, ni per la seva gent, ni per la seva varietat, de caràcter, de gastronomia de costums...» ha prosseguit, per després afirmar: «Som el millor país del món sense cap dubte, hauríem de valorar-lo més i ser més feliços entre tots».

El pilot asturià, qui està a punt d'afrontar una setmana decisiva per la seva pròxima participació en el Rally Dakar, ha defensat en diverses ocasions els valors espanyols. Ell, qui sempre ha donat la cara amb la bandera espanyola en les competicions, ha volgut fer un comentari respecte als disturbis de les últimes nits a Catalunya i ha afegit:  «Em fa pena veure algunes de les imatges, tant de bo es solucioni».

També et pot interessar...