Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Fernando de Páramo abandona Ciutadans després dels resultats del 10N

El secretari de comunicació de la formació taronja no recollirà l'acta de diputat

Fernando de Páramo abandona Ciutadans després dels resultats del 10N | CatalunyaDiari.cat

Una setmana després de la dimissió d’Albert Rivera, les conseqüències electorals encara continuen afectant Ciutadans.  El secretari de comunicació del partit, Fernando de Páramo, ha anunciat aquest matí que abandona la política.

El secretari de comunicació de Ciutadans no recollirà l'acta de diputat

De Páramo, que va obtenir el segon escó taronja per Barcelona, ha comunicat que no recollirà l’acta de diputat al Congrés. Aquest dijous, el secretari general de la formació, José Manuel Villegas, també ha declarat que abandonarà la direcció del partit a partir de la pròxima primavera.

Després dels resultats electorals i la davallada del partit, l'exsecretari ha anunciat que «he decidit tancar una etapa». Ha afegit que «la política és servir al teu país. En aquest temps he tingut l'honor i l'orgull de representar milers de ciutadans i construir amb ells un nou espai polític d'Espanya» a través d'una carta oberta.

A hores d’ara ja són quatre les dimissions de càrrecs del partit, ja que Juan Carlos Girauta, diputat per Toledo, no va revalidar el seu escó i va decidir retirar-se de la política. Al març, Ciutadans celebrarà un congrés extraordinari per escollir el nou líder en un procés d’elecció interna. De moment, Inés Arrimadas ha assegurat que se sent «preparada i amb forces» per exercir de líder i es preveu que es presenti candidata.

També et pot interessar...