TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

El fill petit de Josep Rull a la presó: «Papa, papa, on és el despatx? Ens l'ensenyes?»

El fill petit de l'exconseller i número sis de Junts per Catalunya es pensava que el seu pare estava a Madrid per temes de feina
Josep Rull amb la directora de campanya, Elsa Artadi, a la conferència d'aquest matí | CatalunyaDiari.cat

 

L'exconseller i número sis de Junts per Catalunya, Josep Rull, ha explicat, en el cicle de conferències organitzat per 'Barcelona Tribuna' —un fòrum d'opinió i debat en el qual ha exercit de portaveu per exposar el programa electoral del seu partit—, algunes de les experiències i anècdotes que va viure durant la seva estada a la presó d'Estremera, on va estar 33 dies.

 

  

 

 

 

El més dur, «estar lluny dels fills»

Segons Rull, «el pitjor de la presó és la llunyania dels fills». Durant la seva estada a Estremera, Rull es va negar a veure els seus fills a través dels vidres que separen els presos de les persones que els van a visitar. Així doncs, l'exconseller només va veure els seus dos fills en dues ocasions mitjançant un vis a vis familiar. 

 

El número sis de Junts per Catalunya confessa que el seu fill gran sí que sabia que estava a la presó, però al més petit li van dir que el seu pare es trobava a Madrid per temes de feina.  Per aquest motiu, quan Rull es va retrobar amb els seus fills en un dels vis a vis, el més petit li va preguntar: «Papa, papa, on està el despatx? Ens l'ensenyes?».

 

El membre de la llista de Puigdemont també ha volgut subratllar el tracte excepcional que va rebre en tot moment per part de la Guàrdia Civil, funcionaris i reclusos de la presó d'Estremera. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris