El fill de quatre anys d'Oriol Junqueras pregunta per què si el seu pare «és bo, està a la presó»

Un amic del polític català ha revelat la conversa on Lluc, el fill del vicepresident, deia aquestes dures paraules

Oriol Junqueras, passejant amb el seu fill per Sant Vicenç dels Horts
Oriol Junqueras, passejant amb el seu fill per Sant Vicenç dels Horts | Cedida

Una persona de l'entorn del vicepresident, Oriol Junqueras, ha volgut donar la seva opinió sobre la situació actual de Catalunya. Es tracta del seu fill de quadre anys, Lluc. Un amic del polític català, Lolo Calero, ha desvelat una conversa que va tenir amb el nen a una entrevista publicada pel 'Nacional.cat'. 

  

El més curiós de l'entrevista ha estat el que ha dit el fill gran de Junqueras, el Lluc. El nen de quatre anys preguntat: «El meu pare és a la presó, oi Lolo?» i ell li respon: «Sí, però el teu pare és molt bona persona, és un exemple a seguir i d'aquí poc estarà fora».

  

  

El comentari d'en Lluc dona molt de joc

La conversa no ha acabat només en aquest comentari, ja que el nen ha continuat: «Però no estan els dolents a la presó? Si el meu pare és bo, per què està a la presó?». Amb aquesta pregunta oberta, el noi ha posat més sal sobre la ferida, ja que un cop més es veu com està passant factura el procés i l'aplicació del 155. A més, després de saber la decisió del Suprem sobre la sentència de presó de Junqueras, segurament els familiars dels polítics encara se senten més frustrats.

Oriol Junqueras continua empressonat

Tot indica que l'estada de Junqueras a la presó d'Estremera a Madrid s'allargarà. Després de conèixer la sentència, el polític català ha volgut enviar un missatge clar pels votants al 21-D, en una entrevista publicada ha fet menció a l'especial importància que tenen aquestes eleccions pel conjunt català.

Qui pot guanyar aquestes eleccions? 

Mentre el polític català explica aquestes afirmacions, paral·lelament, el CIS ha fet públic una enquesta on la formació 'constitucionalista' taronja, Ciutadans, aconseguiria més votants que ERC, però sense una clara majoria d'escons, les eleccions encara estan molt renyides. 


Comentaris

envia el comentari