El fill de la regidora del PSC morta a Tarragona ocuparà el seu lloc a llistes

Mario Soler Santos ocuparà la posició de la seva mare en la candidatura socialista del 26 de maig

Mario Soler Santos
Mario Soler Santos ocuparà el lloc que havia d'ocupar la seva mare en la candidatura socialista del 26 de maig | Facebook

En una decisió de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el fill de la desapareguda Ana Santos, que va morir el passat dimecres, 10 d'abril, ocuparà el lloc de la seva mare a la llista electoral de les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

D'aquesta manera, Mario Soler Santos ocuparà com a independent el número 6 de la llista del PSC. Soler, de 24 anys, és a punt de finalitzar el grau de Direcció d'Empreses, si bé formava part des de feia temps de l'entorn de la formació socialista. La decisió de Ballesteros ha trencat la 'llista cremallera' entre homes i dones, alhora que ha evitat que la principal suplent, Patrícia Antón, hagi entrat a la llista principal.

«L’excepcionalitat d’aquesta situació ho requereix»

Santiago Castellà, primer secretari de l'agrupació del PSC a Tarragona, ha explicat que la decisió de l'alcalde ha estat aprovada per l'executiva del partit i per la mateixa candidatura electoral del 26 de maig; afirmant en relació al trencament de la 'llista cremallera', que és perfectament comprensible, ja que «l’excepcionalitat d’aquesta situació ho requereix».

En referència al nou número sis de la llista, Mario Soler Santos, destacava que malgrat la seva joventut, «tothom sap de la seva enteresa, no és cap desconegut, estudia a la Universitat Rovira i Virgili, és molt conegut a la ciutat. Serà un molt bon homenatge a la seva mare i li fa molta il·lusió».

El seient d'Ana Santos, buit fins a final de mandat

Una de les altres decisions que ha pres l'executiva dels socialistes tarragonins, ha estat la de no donar el càrrec d'Ana Santos a cap altre membre de la llista socialista, tant perquè no veient temps material per a dur-ho a terme, com pel «simbolisme» de deixar buit el seu seient fins al final del mandat.


Comentaris

envia el comentari