Quim Torra estudia emprendre accions legals contra els qui han «traspassat les línies vermelles» amb les seves filles

El president de la Generalitat ja va explicar sobre el linxament a les seves filles: «La persecució contra mi l'accepto, però no a la meva família»

Quim Torra, a l'exterior de la presó d'Estremera
Quim Torra, a l'exterior de la presó d'Estremera | CatalunyaDiari.cat

Quim Torra diu prou al linxament contra la seva família. El recentment escollit president de la Generalitat ha reaccionat aquest dimarts, 22 de maig, als «insults» que ha rebut la seva família des que va ser investit i anuncia que estudia emprendre accions legals contra els autors d'aquestes paraules

En declaracions a 'El món a Rac1', Torra ha explicat que molts dels comentaris s'han centrat en la seva filla gran —afectada per una discapacitat— i que fruit d'això estaria estudiant posar els improperis en mans de la justícia. 

  

«S'han traspassat algunes línies vermelles»

«No queda un insult lliure per adjudicar-me. I ho entomo, amb certa manera, però no que es traspassin algunes línies vermelles. I s’han traspassat», ha comentat el 131è president de la Generalitat mentre assegurava que «em dolen molt, moltíssim, alguns comentaris». 

En aquest sentit, Torra també ha optat per contestar a tots aquells que l'han titllat en alguna ocasió de xenòfob o racista per les piulades que va fer entre 2011 i 2014 parlant dels «espanyols». 

Quim Torra, a Estremera
Quim Torra, a Estremera | CatalunyaDiari.cat

 

«Si alguna cosa he fet es combatre el feixisme, la xenofòbia i el racisme, i trobar-me amb això...», s'ha resignat a dir un Torra, que no entèn alguns dels comentaris despectius que ha hagut d'escoltar al llarg d'aquestes setmanes passades. «Que em diguin feixista em sembla un insult terrible. Li agrairia que s’excusés», ha comentat en relació als comentaris de Pedro Sànchez, líder del PSOE, ahir al vespre. 
 

Torra ja va mostrar preocupació pels insults a la seva família 

«La meva filla gran té espina bífida, ha tingut problemes de desenvolupament motriu i això li ha suposat un gran esforç de superació. Sentir que l’insultaven pel seu aspecte físic em revolta perquè el món de la discapacitat m’afecta molt», va explicar diumenge passat, 20 de maig, sobre els insults vessats sobre la seva filla amb discapacitat.

«Si la persecució és sobre mi l’accepto», comentava aleshores el president de la Genalitat mentre demanava «per favor» que «les meves filles i la meva dona siguin una línia vermella»
 


Comentaris

envia el comentari