Els fills de Pablo Iglesias i Irene Montero neixen als sis mesos

El part ha tingut lloc al voltant de les 9 del matí
 Irene Montero i Pablo Iglesias, en una imatge d'arxiu
Irene Montero i Pablo Iglesias, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Els fills de Pablo Iglesias i d'Irene Montero, portaveu parlamentària de Podemos al Congrés dels Diputats,  han nascut aquest dimarts al voltant de les 9 del matí als sis mesos de gestació. Ho han fet públic diverses fonts de la formació política, que també han informat sobre el fet que, en aquests moments, els dos bebès es troben en observació.

 

Pel que fa a la seva mare, tot apunta que es troba perfectament i que el fet que s’hagin avançat tant no ha suposat cap problema ni inconvenient.

L'embaràs estava previst entre el setembre i l'octubre

La parella va anunciar la feliç notícia de l’embaràs en mig de les vacances de Setmana Santa, mitjançant missatges a les respectives xarxes socials, i més concretament a Facebook. «Pablo i jo hem emprès un camí que en els pròxims mesos remenarà les nostres emocions, transformarà el meu cos i omplirà les nostres vides de bellesa i algunes nits sense dormir», comunicava la recent mare.

 

En el moment de dur a terme el comunicat, Irene es trobava en la 13ª setmana de l’embaràs, i el naixement estava previst entre els mesos de setembre i octubre. Però finalment els bessons han vingut al món de manera prematura, i la parella ha hagut de córrer fins a un hospital públic madrileny, on a hores d’ara la portaveu d’Unidos Podemos segueix ingressada.

 

En cap cas s’esperaven un desenllaç tan accelerat, i és que Irene Montero ha treballat amb tota normalitat fins al dia d’ahir, que va acudir al ple del Congrés per tal de dur a terme la votació de la renovació del consell administratiu de RTVE. 

El pare d’Irene Montero va morir fa menys d’un mes

Sens dubte, aquest 2018 serà l’any a partir del qual Iglesias i Montero mesuraran la resta dels seus dies. I és que, si bé és veritat que moltes persones consideren que el naixement d’un fill és el millor moment de la vida, també s’ha de tenir en compte que la portaveu d’Unidos Podemos acaba de passar un dels pitjors tràngols que qualsevol humà pot travessar: la mort del seu pare.

 

Clemente Montero, el pare d’Irene, va morir el passat 11 de juny després d’una llarga malaltia, i en el dia d’avui encara no s’ha complert ni un mes des del tràgic episodi. Bé podria ser que una situació com aquesta, en la qual els familiars més propers es veuen immersos en un període d’estrès molt gran, hagi pogut tenir algun tipus de relació amb l’avançament del part. Però en aquests moments l’únic important és que tant la mare com els bebès estiguin en perfecte estat i puguin gaudir d’infinitat de bons moments i de la llarga vida que els queda per davant.   Comentaris

envia el comentari